Хранителен магазин с двуетажна къща в с. Куманово на самият център и главен път! Напълно обзаведена и оборудвана къща на два етажа-РЗП 140кв.м., с голяма механа с камина,обзаведена в битов стил(възможно и за заведение); озеленен двор 200кв.; 50кв. магазинна част- напълно оборудван, действащ, разработен и много оборотен! На 8 км от центъра на Варна, достъпа до селото е от 2 главни пътя: през Каменар (от ВИК на горе) или през Кичево (пътя за Албена, Балчик). Всички комуникации: Интернет, два сателита Булсат и Виваком, тел. Магазина и къщата са с климатици!Имотът дава възможност и за развиване на селски туризъм.Селото се намира на 15 км.от курортите Албена,Златни пясъци и Константин и Елена.Телефон за контакт: 0885143349, 0897081297, 052 805-885Цена по договаряне!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам къща с магазин, Варна с.Куманово
Collapse
X
-
Own написа:125.000^Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Own написа:На първо място се продава БИЗНЕС и като допълнение имот. Който може да смята ще си направи елементарна сметка. Цените съм ги "сверил". Благодаря за коментара.P.S Забравил съм да спомена в обявата, че бартери не ме интересуват!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар