Здравейте, колеги!Продавам си стария телефон - Нокия 5800. Кодиран е към М-тел, работи перфектно, състоянието му е перфектно, функционира перфектно! Мразя думата перфектно, но в случая е така - всеки може сам да се убеди при интерес. Имам го от две години без три месеца. Към него има всички принадлежности като слушалки, зарядно, дата-кабел, кутия и книжки. Отделно давам с него зарядно за автомобил, хубав и здрав калъф на Нокия специално за него и стойка (трябва да я намеря, че е мъничка). Инсталиран е последният софт през телефона, не с някакви програми и кабели. Причината за продажбата е, че си купих нов апарат, а на приятелката ми й е неудобен. Офертата важи само за София, за да може да има оглед и тестване на място. Цена: 150 лева.За връзка с мен предпочитам на ЛС. Може и на номер 0893435929.Реални снимки може да видите в този АЛБУМ.Поздрави на колегите, които отдавна не са ме виждали и вече са ме забравили!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Nokia 5800 - като нова
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Нагоре! Остават часове до края на промоцията от 125 лева за наистина перфектен телефон! Ако на някого цената му се вижда ниска, няма проблем - ще се разберем след огледа на телефона. Не пиша глупости! Работят си Уай-Фай’я, GPS-a... Имаше Гармин навигация, може пак да се сложи и т.н и т.н.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар