Търся да закупя малък по размери, евтин, работещ хладилник втора употреба. Обявата важи само за София. Хладилникът е за стая в студентско общежитие (затова искам да е малък) и трябва да се достави в Студентски град в края на този месец или началото на следващия. Като казвам малък по размери, все пак да не е малък колкото минибар.Ако имате нещо подходящо - пишете в темата или на ЛС.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам малък хладилник-важи САМО ЗА СОФИЯ!
Collapse
X
-
Колега, щом даваш 150 лв за употребяван уред, то по-добре дай още 30-40 лв и си вземи нов хладилник с гаранция. В Техномаркета ги има доста. Ето един например - http://www.technomarket.bg/products/...5-refrigeratorпреди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Колега, моят до една седмица няма да ми трябва и може да се разберем нещо, купих го чисто нов преди 2 години от София, трябва да проверя дали не е в гаранция още, че не помня, но мисля, че 2 години беше и трябва да е изтекла... хладилникът работи перфектно и е на височина горе-долу колкото хладилник от тези старите МРАЗ. Намира се в 12ти блок, но мога да ти го докарам където трябва, кажи ако още ти трябва, за да видим дали ще се разберем нещо
Коментар
-
kiler_4o написа:Колега, моят до една седмица няма да ми трябва и може да се разберем нещо, купих го чисто нов преди 2 години от София, трябва да проверя дали не е в гаранция още, че не помня, но мисля, че 2 години беше и трябва да е изтекла... хладилникът работи перфектно и е на височина горе-долу колкото хладилник от тези старите МРАЗ. Намира се в 12ти блок, но мога да ти го докарам където трябва, кажи ако още ти трябва, за да видим дали ще се разберем нещоTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар