Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам апарати+дискове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам апарати+дискове

Здравейте колеги търся читави апарати+дискове за фиат типо 1.6 карбуратор.Предполагам,че и от други модели типо-та ще стане но не съм сигурен.Обявата важи за софия телефон за контакти 0879885790 или 0889188978 цена по договаряне

Коментар

Имам апарати от типо 1.4 карб за 240мм плътни дискове. Твойте също трябва да са 240мм. За информация .. влиза 13ка с тях.Предлагам ти ги за 25 лв двата.Пиши ми на лично ако си зайнтересован.
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Колега,писах ти ЛС, но и тук ще ти пиша. Колкото повече, толкова повече Имам дискове със следните характеристики:вид на спирачния диск: плътен , диаметър: 240 ммдебелина на спирачния диск: 11 мм минимална дебелина: 9,2 ммвисочина: 40 мм центриращ диаметър: 59 мм брой на дупките: 4брой звена на верига: 10 Нютонметър тегло: 7,2 кгАко се разбереш с колегата, който ти е предложил апарати си готов и окомплектован Цената вече ти я казах по телефона. Ако решиш ще ти ги докарам на място
        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Working...
        X