Здравейте, колеги!Продава се карбоново фолио - 3Д, т.е. видимо и на допир е едно и също. Не е от онова лъскавото. Не е и на 3М. Лепилото е силно, зависи много от повърхността, на която се поставя. Правих тестов период около месец и половина, включително два пъти с обилно измиване с пароструйка на автомивка, не мръдна от капачките на огледалата, където съм го монтирал. Имаше дъжд, сняг, слънце - никакъв проблем. На гладка повърхност, почистена добре, никакви проблеми за поставянето. Търпи доста сериозна разтегливост при нагряване с пистолет за горещ въздух (силен сешоар). Предполагам сте запознати за какво става въпрос и не е нужно да обяснявам повече за поставяне и приложение. Пък да не говорим, че гООгле-то знае много по въпроса. Ето за какво става въпрос:Черен цвят: 8 парчета (размер: 20х30 см) - 5 лв./бр [СНИМКА]Възможно е и цяла лента (размер: 20х127 см) - 20 лв./бр [СНИМКА]Сребърен цвят: 2 парчета (размер: 21х31 см) - 6 лв./бр (Комплект - 10 лв.) [СНИМКА] [СНИМКА 2]Тъмно син цвят: 2 парчета (размер: 21х31 см) - 6 лв./бр (Комплект - 10 лв.) [СНИМКА]От София съм. За предпочитане е евентуалният купувач да е от същото населено място по обясними причини.За контакти на ЛС.По всяка вероятност скоро ще има и в златисто. [СНИМКА]Забележка: Ако съм пропуснал нещо, моля, отбележете това на ЛС, за да го коригирам. Моля, без спам - за недоволни от каквото и да е било, има ЛС, както и едно бутонче BACK. Благодаря за разбирането.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам 3D carbon фолио - черен, сребрист и син
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар