Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам цветна камера за видео надблюдение и монитор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам цветна камера за видео надблюдение и монитор

Привет колеги , продвам цветна камера за видеонадблюдение заедно с някакъв обектив . Останаха ми от магазин , който имах преди време ( камерата няма стойка , не я намерих ) . Остана ми и един монитор 10.4’ в кашон ( ако има интерес мисля , че са два ) , монитора е железен !Цена на камерата с обективчето 120 лв , цена на монитора 150 лв ( МОДЕРИРАНО )От София съм , контакти по мейл или ЛС , ГСМ само по ЛС Ето и снимки : http://www.snimka.bg/?album;aid=571465Лека вечер! Строго се забранява публикуването на линкове и препратки към други обяви, базари, търгове и ценови листи!Модераторски екип на fiat-bg.org

Колеги намерих и другия монитор 10.4’ с тъч ( тъчскрийн брато , тъчскрийн :D ) , цената е 180 лв

Коментар

ъп

Коментар

Цената ли е висока или просто няма интерес ?

Коментар

Оказа се че не съм в час с цените , ако има заинтригувани колега да предлагат цена и да я взимат. Няма смисъл да седят в склада още година две .....

Коментар

Колега дай малко повече инфо за мониторчетата и снимки.За кола ме интересува дали е възможно да се ползва.
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

Колегата не се обади за монитора. Камерата е продадена за 70 лв ( мисля , че имам още една при интерес ще я намеря ) . Цената на мониторите се коментират. Монитора е 10 инча и би трябвало да стане за кола ( погледнах го и стойката му се сваля , на 4 винчета е ).

Коментар

Остана 10 инчови монитори ( без тъч ),цената се коментира .

Коментар

Коментар

Ъп за еФтините монитори !

Коментар

Ъп

Коментар

Остана 1 монитор цена 50 лв

Коментар

Working...
                        X