20 лв на картинка при интерес пишете на лични.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
купувам картинки от дъвки турбо
Collapse
X
-
трябват ми картинки само от първото турбо грешката е моя че не съм уточнил ако някой има Sidkata@mail.bg пишете там и по една снимка за да видя дали за същите става дума
Коментар
-
Колега , имам 7-8 серии от тези дъвки. Мисля, че имам няколко от 1-50 (братовчед ми ги има всичките). Довечера ще проверя и ще ти пишап.с. Бях луд манияк на тея дъвки заради картинките. Имам и други серии от други дъвки! едит :Така, ето какво имам като почнеш от номер 51 до 533- колекция Tyrbo иTurbo Super . Отделно колекции Turbo Sport, Turbo Classic и 4 картинки от тези които търсиш!Ето снимки на 4-те които търсиш
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Да не пускам нова тема.И аз търся номерата от 1 до 50.Цената зависи от състоянието!Пишете на лс!brava 1.412v Punto1.1 Nissan Stanza Punto 1.2i 16v Sporting 2000
http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...c.php?t=115270
Коментар
-
Колега ако си сериозен имам от 51 включително до 120 включително в поредностВ тях присъства Опел Омега 92 г. мерцедес 124 и подобни
Мисля, че като кажа номерацията няма други картинки от Турбо от 51-до 120.Говорим за първите които колегата е постнал по горе.
предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар