Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам колекция 4 механични часовника.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам колекция 4 механични часовника.

Здравейте, 2 от часовниците работят, а 1 не. Започваме с:1. 1947 UMF RUHLA , Германски часовник от ГДР, добро състояние, работещ15 rubisКристално стъкло35mm диаметър без коронканеръждаема стомана, AntimagneticЗабелешка: Липсваща стрелка за секундите.Цена 10лв. ( за справка http://forums.watchuseek.com/f29/fs-...re-338012.html )2. Заря 30 камъка, автоматичен, рядък екземпляр. Работещ, добро сътояниеЦена - 20 лв.3. Неработеща, Слава 17 камъка, дамски, много запазен, мисля, че е скъсана пружината, но не съм часовникар и това е само предположение. Цена 7лв.5. Една реликва наистина Последния часовник е намерен и е плод на комунистическата простотия. Подарък по повод 25 години на БКП, позлатен корпус, циферблат Омега и вътре , о чудо, механизъм Восток Вчера като го видях за пръв път ми падна шапката. Или БКП-то са били хитреци или някой добросъвестен часовникар е извадил механизма. Както и да е продава се за части - цена 10 лв. Всичко това се намира в София. За останалите градове пускам с Еконт. Замяна не се приема. На мен ми стига Полета, който си нося. За повече информация, въпоси и пазарлъци на ЛС.
    Fiat Brava_EL 1.6 16V 103hp

За коша. Продадени.
    Fiat Brava_EL 1.6 16V 103hp

Коментар

Working...
    X