Разчиствам си нещата и продавам следните мобилни тефони.Всички са купувани от мен, нови, и ползвани само от мен и моето семейство:Nokia 3310 - Full phone specifications - 10 леваNokia 6510 - Full phone specifications - 30 леваNokia 6600 - Full phone specifications - 50 леваHTC Touch Dual - Full phone specifications - 200 леваАко има някой, който има желание да ги вземе всичките, цената за комплекта е 270 лева.Външния вид на телефоните е с нормално износване за срока на ползването им. Прилагам и снимки.На Nokia 3310 са сменени диодите със сини, оригинално са зелени. В сервиз. Така беше модерно навремето.Работят без забележки. Батерите не са сменяни с нови и не знам колко ще издържат, просто не съм ги ползвал дълго време.Сега ще ги заредя за да се уверя, че всичко е наред и с тях.Nokia 6600 е със стандартната 32 MB MMCHTC е със стандартната 1GB SDЗарядни ... не помня дали имам за всичките.Със сигурност имам две за Nokia с дебелия накрайник, както и зарядно за HTC.Кутиите им не ги пазя, ще ги опаковам безопасно с подръчни материали.Изпращам с наложен платеж, за сметка на купувача, до цялата страна.С опция "Провери, преди да платиш".За връзка, моля на лични съобщения.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам следните мобилни телефони
Collapse
X
-
Продавам следните мобилни телефони
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.comЕтикети: –
-
Тая тухла Нокиа 6600 я имах едно време.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
-
Колега.Нокията 6510 има ли бг меню и има ли някакви дефекти.Не за друго ами мисля, да я взема за баща ми а той без бг меню не се оправя Ако искаш пиши ми на лични или тук , както ти е по удобно.Поздравипредишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Коментар
-
@syferДа, има българско меню. Така съм я купил.Не знаех, аз избягвам българските менюта, но тази си имала, не бях проверявал. @biker_81Ако въпроса е към мен, Русе, Разград, Търговище, Ямбол, доставям лично.За останалата част на страната с Еконт или с който пожелаеш.Ако имаш някой в Русе, който да ти го донесе, пиши на лични..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Nokia 6510 - 20 лева Nokia 6600 - 40 лева HTC Touch Dual - 120 лева.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар