Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Светодиодни крушки H1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Светодиодни крушки H1

Крушките са чисто нови неразопаковани с 13 СМД диода супер светли, млечно бяла светлина, 1.5 вата консумация. Цена 35 леваПо принцип пребивавам в студентски град но си ходя и в Сливен така че ако има заинтересовани да пишат ще се разберем нещо
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Колега, има ли начин да покажеш снимки как фокусират светлинния сноп тези крушки. Също ще бъде интересно друга снимка на единия фар с обикновена крушка а на другия с такава за да може да се сравнят светлинните петна.
    Bravo 1.6 / 16

Коментар

колега и на мен ще ми е интересно да видя снимка
      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
      Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
      Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Аз си поръчах H1 с 68 SMD LED диода. До 15 дена ще са тук.За по малко от 20 лева с доставката.Има и за 15 лева, пак с 68 диода, но аз вземах тези.Характеристиките на моите са са следните:- 68 super bright SMD LED white lights- Rated voltage: DC12V/3.5W- Luminous Flux: 310LM- Color temperature: 6000~6500K white- Socket type: H1Като пристигнат, ще снимам. Първо с Night Breaker, после с тези с диодите.Изхода ще е ясен, но все пак си ги поръчах да видя за какво става дума.
        Прикачени файлове
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

Коментар

Колега първо крушките не влизат във фаровете а моите са с 14 диода а твоите с 68 няма начин да влязат просто....а за светлината да не говорим колко е слаба стават за декорация само....аз и за тва не ги продавам вече...ще си ги слагам на халогените за фаца само
          Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

И с 68 диода ще станат.Диодите са повече,но с по-малки габарити.
            Octavia RS
            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Така като се замисля май ще стават само за халогени, че ще е проблем с фокусното разстояние на мястото на късите примерно ... там балончето с жичката стои на точно определено място, както и балончето с ксенон а и не знам каква светлина трябва да правят за да са ефикасни ..... Иначе съм за идеята с диоди, но явно не за всичко
              Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Working...
              X