Крушките са чисто нови неразопаковани с 13 СМД диода супер светли, млечно бяла светлина, 1.5 вата консумация. Цена 35 леваПо принцип пребивавам в студентски град но си ходя и в Сливен така че ако има заинтересовани да пишат ще се разберем нещо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светодиодни крушки H1
Collapse
X
-
Аз си поръчах H1 с 68 SMD LED диода. До 15 дена ще са тук.За по малко от 20 лева с доставката.Има и за 15 лева, пак с 68 диода, но аз вземах тези.Характеристиките на моите са са следните:- 68 super bright SMD LED white lights- Rated voltage: DC12V/3.5W- Luminous Flux: 310LM- Color temperature: 6000~6500K white- Socket type: H1Като пристигнат, ще снимам. Първо с Night Breaker, после с тези с диодите.Изхода ще е ясен, но все пак си ги поръчах да видя за какво става дума..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Така като се замисля май ще стават само за халогени, че ще е проблем с фокусното разстояние на мястото на късите примерно ... там балончето с жичката стои на точно определено място, както и балончето с ксенон а и не знам каква светлина трябва да правят за да са ефикасни ..... Иначе съм за идеята с диоди, но явно не за всичко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар