Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам готов уеб сайт.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Продавам готов уеб сайт.

    Продава се този чисто нов >> сайт за часовници << (възможно е преработването му за друг тип бизнес - безплатно!)Характеристики:- Система с динамично управление на съдържанието. Това значи, че изключително лесно можете да променяте съдържанието, да добавяте или премахвате страници. Всичко това от формичка на български - лесна и удобна като тази, с която пускате мнение тук.- Хостинг (оптимален) и домейн по ваш избор (за .bg попитай допълнително) платени за 1 година.- Мейл кутии по ваше желание от типа напр. office@chasovnitsi.com. - Безплатно модифициране на дребни козметични забележки. (големите промени са по договорка).- Възможно е да бъде сменена тематиката на сайта в сверата на друг бизнес - безплатно.- Настройки за автоматично, бързо индексиране от търсачките впоследствие.- Безплатни консултации за 1 месец за работа със системата.- Данните, попълнени в сайта са напълно примерни с илюстративна цел.- В двете менютата отстрани могат да се слагат най-различни неща (текст, реклами, видео, картинки и т.н.) по желание на клиента. - Системата е отворена за лесното й превръщане в онлайн витрина или напълно функционален онлайн магазин. Автоматично изчисляване на цената по зададени променливи (цвят, модификация, допълнителни екстри), добавяне цената на доставката и т.н. Онлайн разплащане или само известяване за поръчката и плащане при получаване. Всичко организирано в красиви и удобни за работа оферти. (надграждане до онлайн магазин се договаря допълнително);- Възможно е разрешаването на коментари само за определени страници. - Възможно е изготвянето на оферти или дилърски страници с влизане само с предоставена парола.- След закупуването му същия няма да бъде препродаван на друг или под друга форма. Така клиента ще получи напълно уникален сайт.Промоция само до 26.11.2010 - купувача получава безплатно една услуга по избор:- първоначално оптимизиране за търсачки- дизайн на визитки- дизайн на флайери- изработка на рекламен банер.Моля, питайте за всичко, което ви притеснява или интересува.Цена за всичко ~ 300лв Въпроси на ЛС, georgi@chiliev.com или 0877 584 133

    #2
    Момент само ... да уточним някои неща.Кое точно продавате?Това е един обикновен Wordpress блог. Eнджина е на Wordpress.Wordpress е се разпространява под GPLv2 лиценз на Free Software Foundation.Дотук прав ли съм?Него го предлагате, като част от хостинга.Темата ли продавате? Скина, кожата, темплейта, енджина на точно тази тема.Тази тема изцяло ваша ли е?На Chiliev Design.Бих могъл да се опитам да докажа обратното.Ако сте взаимствали free тема, напишете го, има връзка с цената.Или сте използвали готова тема, която сте променили, взаимствали сте друг engine с промени в графичната част.Отговори ми на тези въпроси моля те. Без да се сърдиш/сърдите.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

    Коментар


      #3
      Честно казано съм благодарен, че повдигна въпроса понеже мислех да ги напиша всички неща във офертата, но щеше да стане супер дълго. Ето сега ще обясня:
      Malone написа:
      Това е един обикновен Wordpress блог.
      Wordpress е стартиран като платформа за поддържане на онлайн списания и подобен формат медии. Впоследствие се превръща в най-използваната блог платформа. Обаче в последните може би 2 години Wordpress системата е толкова напреднала, че е напълно достоен и напълно функционален CMS за разработка на фирмени, бизнес сайтове, за разработване на онлайн магазини та дори и media streaming. Та "блог платформа" - да, но в днешното й състояние това е повече като нарицателно закоравяло с годините. Wordpress си е напълно професионална платформа по нищо неотстъпваща на другите CMS за онлайн магазини например. Всяка си има и плюсове и минуси - някой предлагат повече екстри, но администрирането от клиента в последствие е много по-сложно и така. Счел съм това като най-удачен и балансиран вариант.
      Malone написа:
      Eнджина е на Wordpress.Wordpress е се разпространява под GPLv2 лиценз на Free Software Foundation.Дотук прав ли съм?
      Абсолютно.
      Malone написа:
      Темата ли продавате? Скина, кожата, темплейта, енджина на точно тази тема.Тази тема изцяло ваша ли е?На Chiliev Design.
      Скина е темплейт почти без промени както всеки дори и малко запознат би забелязал. Точно като теб - още в първия момент. Скина ще бъде променен според желанията на клиента понеже не си струва да се влагат усилия в разработката на някакъв дизайн като в последствие може да се окаже, че трябват още сума промени според вкуса на клиента. Та точно затова предпочетох визията на сайта да бъде променена впоследствие според цветовите предпочитания на клиента, според типа на бизнеса и всичко ще бъде персонално изработено за конкретния случай. Така, че както съм писал клиента ще получи съвсем уникален сайт. Това беше съвсем целенасочено понеже изгледа в момента, а и всеки друг изглед би бил неподходящ за голяма част от бизнес изискванията и подходящ за малка част от клиентите, а и както казах за да не се налага преправяне впоследствие. Ако клиента реши, че този изглед го устройва цената разбира се ще е съвсем друга, но още изначало това не съм го считал като опция.Мисля, че отговорих и на въпроси, които не съм куотнал. Ако има още нещо за уточняване съм насреща.

      Коментар


        #4
        Колега давам 100 лв ако решиш пиши ми
        http://yaneff82.snimka.bg снимки на моята работа

        Коментар


          #5
          up

          Коментар

          Working...
          X