Здравейте, колеги!Тъй като се разделих с Фичо, продавам чисто нови 17-ки за вратите с преходници (+винтове) - Пионер ts-g1712i. Едната колона е свирила макс 5 минути. Другата пък дори не е вадена от кутията. При оглед това ще се види много добре. Всичко върви заедно (говорители + преходници)![Снимка 1] [Снимка 2] [Снимка 3] [Снимка 4]Ето и характеристика: * Максимална изходна мощност : 170W * Номинална мощност :35 W * Честотен диапазон : 25 Hz - 28 000 Hz * Импеданс: 4 Ома * Чувствителност: 90 db * Размер на басите: 17 см * Материал на уфъра: IMPP coneЦЕНА: 60 леваСъщо така продавам и 13-ки за отзад, отново на Пионер и модел TS-G1313i. Свирили са около 2 месеца. [Снимка 1] [Снимка 2] [Снимка 3]Ето и характеристика: * Максимална изходна мощност: 140W * Номинална мощност:25 W * Честотен диапазон: 40 Hz 26 000 Hz * Импеданс: 4 Ома * Чувствителност (1W/1m): 89 db * Размер на басите: 13 см * Материал на уфъра: IMPP coneЦЕНА: 30 леваАко някой реши да вземе всичко - 80 лева. Гарантирам за това, което продавам. Колоните са закупувани от Германия, но бележка не пазя. Обявата важи за София! За контакти на ЛС или в темата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам нови 17-ки Пионер с преходници за Браво/а/Мареа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
svetkos_, обясни моля те.Тези преходници, които виждам на снимките ли имаш предвид?Те не са ли предназначени само, ако се прави "външен монтаж", на кората и са за закрепяне на декоративните решетки?Или говориш за други преходници, които са предназначени за монтиране във вратите.Ако е второто, вратите на Marea и Brava различават ли се?Мога ли да ползвам тези колони с твоите преходници за монтаж в Brava..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:svetkos_, обясни моля те.Тези преходници, които виждам на снимките ли имаш предвид?Те не са ли предназначени само, ако се прави "външен монтаж", на кората и са за закрепяне на декоративните решетки?Или говориш за други преходници, които са предназначени за монтиране във вратите.Ако е второто, вратите на Marea и Brava различават ли се?Мога ли да ползвам тези колони с твоите преходници за монтаж в Brava.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
akoto13 написа:Стават ли за усилвателNOW: ???
Коментар
-
Колега я поясни тея говорители (17") ли са както си написал по горе или 17см че аз лично 17" говорител несъм виждал и чувал за такъв стандарт.П.С. мисля че имаш предвид че са 6.5" говорителите за да се хванат във врата на автомобилFiat TEMPRA 1.6 i.e. 159A3.048 75Hp + L.P.G
Fiat BRAVO 1.4 12V SX 80Hp + L.P.G
Fiat TIPO 1.6 i.e. Selecta 159A3.048 75Hp + L.P.G LOVATO
Коментар
-
16.5 би трябвало да са..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
WRS написа:Колега я поясни тея говорители (17") ли са както си написал по горе или 17см че аз лично 17" говорител несъм виждал и чувал за такъв стандарт.П.С. мисля че имаш предвид че са 6.5" говорителите за да се хванат във врата на автомобилNOW: ???
Коментар
-
Разбира се, в нищо не те обвинявам, така пише на кутията. .:: EDIT ::.Това са монтажните размери на говорителите.svetkos_, ако си склонен да се разделиш с тях за 40 лева, като доставката е за моя сметка, пусни ми ЛС да уточним подробностите.Не ти извивам ръцете, просто мога да ги взема от Технополис за около 55 лева, с гаранция, а и ми е на 200 метра.И гледам поне мъничко да съм на сметка, ако ги купя от теб..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар