Здравейте... понеже се сдобих с по нова машинка мисля да се разделя с вярното ми сузуки. Става въпрос за GSXR600 SRAD 1999г. със "dynojet kit"ïgnition plate" пълна генерация ARROW (като кажа пълна означава и спортни колектори 4-2-1. спортен К&N филтър. Забележките ми са 2 сантиметра отлющена боицана едно място. Не е падано с него. Предна гума на 80% задна на 60%. На 32000км. Няма проблем по двигателя. Цената е 3600лв (като сметнем че сямо генерасията е към 700 долара) Приемам и бартери. Имам и костюм за продан BIKERS от 2 части със гърбица и всички протектори (кевлар) Размер L 600лв. Без драскотинаГрешен раздел->Преместена!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам/ БАРТЕР suzuki GSXR600
Collapse
X
-
10. Забранено е "избутването" ("повдигането") на теми от авторите им по-често от веднъж на 24 часа! Забранено е избутването на обяви от други потребители, освен от авторите им или от модератор, по молба на автора, в случай че потребителят няма техническа възможност! При първо нарушаване на това правило следва предупреждение, а при следващо БАН за 7 дни. Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Коментар