Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

изкупувам GSM-и за части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

изкупувам GSM-и за части

Здравейте колеги,изкупувам развалени gsm-и за части. За цената ще се договорим, тъй като зависи от самия телефон. Нека има една примерна цена от 30лв. за да спазваме правилата на форума. Предпочитам да ме търсите по скайпа - milen4et0_, gsm - 0898 27 62 38. От Пловдив съм.

Аз имам 5-6 но някои нямат батерии,ако искаш да ти пратя снимки.Също така имам 1 работещ но не го ползвам от доста време.
    ex. punto elx 1.2i
    Lancia Libra 1.6

Коментар

Искаш ли това LG за 30лв. Изгасна и не работи. Има си батерия. Пиши на лични или 0889987938
      Прикачени файлове
      FIAT Marea ex
      FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
      Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

здрасти колега, кажи ми точния модел на телефончето, ако може на лично, не искам да спамим тук.

Коментар

нокиа 2100 без зарядно с 3 батерии държат по ден ден и полвина всяка за 15-20 лева ако имаш интеес пиши /зарядното и е прецакано но го има/

Коментар

нямам интерес към тази нокиа, колега. Мерси за предложението

Коментар

имам и една моторола E365 не тръгва ако имаш интерес към нея

Коментар

Нека подчертая, че не купувам работещи телефони, и то на цена, над пазарната!

Коментар

11 годишен Самсунг - http://www.mobilebulgaria.com/mobile...amsung-sgh-600 Motorola C330 http://www.mobilebulgaria.com/mobile...абравих да спомена и Сони Ериксон К500 (сивия)

Коментар

Имам 2 сониериксона Т 630 с прецакани джойстика и един самсунг Н500.Ако ги искаш прати лично.
                    ФИАТА МИ Е ДВУМЕСТЕН...........,а аудито ми е комби.

Коментар

не ми трябват антики колеги, мерси за предложението. Пишете ми на лични, ако ми предлагате някакви телефони, че след 1 седмица ще трябва да се чете по 2 3 страници

Коментар

Колега,що не напишеш точно какво търсиш-модел,година на производство и т.н ,за да ти пращат точните предложения,почти всеки има счупени и ненужни gsm-ми.
                        Не е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
                        Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.

Коментар

Toni69 написа:
                          Колега,що не напишеш точно какво търсиш-модел,година на производство и т.н ,за да ти пращат точните предложения,почти всеки има счупени и ненужни gsm-ми.
                          колега, не търся нищо конкретно, преценявам в момента дали имам нужда от предлагания телефон. а предложения съм писала на лични или по скайп, да не се повтарям защо. ако имаш нещо да ми кажеш още, моля направи го на лични, а не да спорим за нищо в темата.

Коментар

Working...
                          X