Не знам точно каква е разликата между Н1 и Н2 моделите но като че ли Н2 ме интересува решил съм да си правя музика в колата но с оригиналния касетофон а моят няма елементи за външен вход, само изходи.И така интересува ме този касетофон като на снимката касетката не е задължително да работи така или иначе няма да се ползва. Но останалото държа да е изправно (радио, бутони, пинове на задния панел и външния вид). Естествено на разумна цена.Контакти ЛС или ewing@abv.bgп.с.ако някои иска стария ми касетофон (AD 182 M мисля че е) или части от механиката за касетката може да измислим нещо. има една счупена пласмасова част и касетката за това не работи и съм я измъкнал от кутията да не тропа излишно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
търся касетофон AD 182 H
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ами не държа на мп3-то или на СД-та при положение че и фабричното ме устройва защо не него, но с малко повече екстри от мойтоФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Re: търся касетофон AD 182 H
Ewing написа:Не знам точно каква е разликата между Н1 и Н2 моделите но като че ли Н2 ме интересува решил съм да си правя музика в колата но с оригиналния касетофон а моят няма елементи за външен вход, само изходи.И така интересува ме този касетофон като на снимката касетката не е задължително да работи така или иначе няма да се ползва. Но останалото държа да е изправно (радио, бутони, пинове на задния панел и външния вид). Естествено на разумна цена.Контакти ЛС или ewing@abv.bgп.с.ако някои иска стария ми касетофон (AD 182 M мисля че е) или части от механиката за касетката може да измислим нещо. има една счупена пласмасова част и касетката за това не работи и съм я измъкнал от кутията да не тропа излишно.ФИЯТ МАРЕЯ 1,9 ТД 98г. HLX WEEKEND-страхотно удоволствие е да шофираш такъв автомобил.
Коментар
-
След като "боговете" от Горубляне отказват да разговарят с човек под 100 кила, продължавам тука да си търся гореФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Ewing написа:След като "боговете" от Горубляне отказват да разговарят с човек под 100 кила, продължавам тука да си търся гореФИЯТ МАРЕЯ 1,9 ТД 98г. HLX WEEKEND-страхотно удоволствие е да шофираш такъв автомобил.
Коментар
-
zhelezen:Благодаря колега още веднъж!Uho: гледам ги и тези обяви но и там няма. Мерси все пак!Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар