Имам една чисто нова карта hama SD HC 8 GB. Купих я тези дни за мен, но се оказа, че не става за моя фотоапарат. Тази карта била нов стандарт (HC това значело) и не е съвместима с всички по-стари фотоапарати. Така че аз не мога да я ползвам. Ако някой има желание-нека да ми пише на лични, в момента не е възможна връзка с мен по телефон.Цена: 30 лвЛинк, където може да се видят техническите характеристики на картата: http://www.hama.de/portal/articleId*140623/action*2563
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам карта SD HC 8 GB
Collapse
X
-
за каратата
колега от линкчето в темата нищо не разбрах ,трябва ми карта за LG WG620 - ако не ти е проблем провери и ако става драсни един ред и ще се разберем ,на мен ми трябва микро ес де карта 8 или 16 гигабайта -а имам и две по 1 гигабайт ако случайно нещо ,бартер,или сваляне на цена разбираш ли...
Коментар
-
Re: за каратата
adi55 написа:колега от линкчето в темата нищо не разбрах ,трябва ми карта за LG WG620 - ако не ти е проблем провери и ако става драсни един ред и ще се разберем ,на мен ми трябва микро ес де карта 8 или 16 гигабайта -а имам и две по 1 гигабайт ако случайно нещо ,бартер,или сваляне на цена разбираш ли...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар