Продавам следните неща, че ми идват излишни 1. Елипси HERTZ - купувани от Авител за 95лв на около 2 години, слушани са много малко и никога не са пускани през усилвател, само през CD в перфектно състояние са.Реални снимки: Цена: 60лв2. CD mp3 + USB вход на панела, купуван е от Техномаркет за 129лв на около 2 години, свалящ се панел + дистанционно управление.Реални снимки: Цена: 60лв3. Оригинално CD от punto HGT, има следи на дисплея, свалил съм го преди около 2 години, защото сложиш друго CD, като със сигурност мога да кажа, че радиото работи, за друго незнам, трябва да се пробва преди да се вземе Реални снимки: Цена: вие предложете 4. Комплект кабели - знам само, че силовия е 8 квадрата, беше в Уното, което продадох и хранеше без проблем MAGNAT THE ROCK 1000 с HERTZ ES380Реални снимки: Цена:вие предложете Контакт: тук в темата, ЛС или по телефона 0899-912-110 ДидоОбявата е за София, защото предпочитам, който ще купи нещо да дойде да си го види на място
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам музика: 2 CD-та, елипси и кабели
Collapse
Заключена тема
X
X
-
bboyd написа:ами аиде колега да го видиме това цд то може да се върже с чеинджарpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар