Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам PC компоненти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам PC компоненти

Имам следните неща за продаване :1. Дъно Asrok k8upgrade Nforce3 - 30 лвhttp://www.asrock.com/mb/overview.as...K8Upgrade-NF32. Процесор AMD Sempron 2800+ (1.6 Ghz) s.754 - 20 лв3. Рам памет 2х512 mb DDR400 - 40 лв 4. Видео карта nvidia GF7300 - 256 mb /128 bit agp слот - 30 лв Или всичко за 100 лвСофия тел. 0883 46 76 66 Наско
    Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
    IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
    1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
    2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Колега можели дъното да се пробва с мой процесор? Имам процесора дето си го написал но нямам дъно за него.

Коментар

Здрасти колега, искам двете платки РАМ, че да си усъвършенствам устройството.Ще ти звънна утре да се разберем.

Коментар

valter123 написа:
        Колега можели дъното да се пробва с мой процесор? Имам процесора дето си го написал но нямам дъно за него.
        Разбира се че може... давам ти го пробваш го и ако искаш го взимашП.п: мисля че пазя и оригиналния диск с драивери

Коментар

VET написа:
          Здрасти колега, искам двете платки РАМ, че да си усъвършенствам устройството.Ще ти звънна утре да се разберем.
          Ок , колега имаш ги... И без това не сме се вицдали отдавна това ще е повод да се видим( от последния път когато правихме кутията на уното )

Коментар

Up :P За сега налични : Дъно ,процесор и видео карта Колегата VET отнесе паметта

Коментар

Паметта отново се продава, защото се оказа че е несъвместима с моя комп. В сервиза където ми я слагаха, пробваха на други компютри и си работи, но на моя не иска.

Коментар

колега пазиш ли ми картата и рам евентуално мога да взема
                Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

Никой ли не иска RAM. Две платки чакат. тел 0885 061 999

Коментар

Working...
                  X