Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко електроника за продаване...!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малко електроника за продаване...!

Нещата, които съм описал по-долу са чисто нови и са включвани, колкото да се провери, че работят. Продават се, защото са поръчани и впоследствие не са потърсени. Не мога да споделя конкретни впечатления от тези продукти (с изключение на звуковата карта), тъй като лично аз точно такива не съм ползвал за собствени нужди, а съм ги пазарувал по поръчка. 1. USB-зарядно за автомобил - включва се в гнездото за запалката и служи за захранване (зареждане) на всичко, което работи с напрежение 5 V. Работи както с 12-волтова, така и с 24-волтова ел. инсталация. - Цена 5 лв.2. Външна USB-звукова карта - включва се в USB-порт и компютърът автоматично я разпознава, като аудиоустройство. Има изход за тонколони и вход за микрофон. Без драйвери. - Цена 5 лв.3. Мъжки ръчен часовник с вградена скрита камера - напълно функционален ръчен часовник с вградена в него скрита камера с обем на паметта 4 GB (може да се ползва и като обикновена флаш-памет), възможност за запис на цветни видеофайлове със звук (вграден микрофон) с резолюция 640 х 480 пиксела (30 кадъра в секунда), формат на видеото AVI, презареждаема батерия с капацитет 270 mAh (4,2 V), време за запис до 2 часа при напълно заредена батерия, USB-кабел за трансфер на файловете, без драйвер за версии на Windows след 98. Комплектът е в алуминиева кутия и включва: часовник, упътване на английски, USB-кабел, зарядно устройство (100-240 V US-стандарт). Цена 75 лв. + подарък (адаптер за зарядно устройство за EU-стандарт).4. Устройство за подслушване/проследяване - комплект със зарядно и самонавиващ се USB-кабел. Може да се ползва за подслушване на разговори (ръчен и автоматичен режим), а също и като вид аларма - може да го поставите в колата или жилището и устройството ще се активира автоматично звуково, като ще набере номера на вашия мобилен телефон, зададен предварително чрез изпращане на SMS-съобщение. На практика без ограничение в разстоянията, единственото условие е наличието на GSM-покритие. Работи с карти на всички мобилни оператори. Може да се използва и за проследяване чрез локализиране на местоположението посредством клетките на мобилните оператори. - Лесна инсталация и елементарна подготовка за работа; - Работи с честоти 900/1800/1900 MHz; - Ръчен режим на работа (устройството се включва само при набиране на номера на SIM-картата поставена в него); - Автоматичен режим на работа (устройството се задейства автоматично от звуци в близост до него и автоматично избира предварително зададен GSM-номер); - Лесно за скрито поставяне 52 х 40 х 15 мм. (размерът е съизмерим с кибритена кутийка); - Вградена 600 mAh презареждаема батерия; - Вграден микрофон; - LED-диод с бяла светлина (функция ,,фенерче
    Прикачени файлове

Подслушвателят е продаден!

Коментар

Working...
    X