Продават се поради преминаване към по-висок клас велосипед (за дъщеря ми) и нуждата да поразчистя мазето .Снимките са от днес (24 април 2010) пред блока.DRAG-а е в движение - "качваш се и караш" (както пишат автоджамбазите). Съветското колело - не, евентуалния купувач трябва да си подсигури транспорт.София - Борово.за връзка :мобилен 0899250346, Виктор DRAG Instinct - 26"Имаме го от две години. Каран е последователно от сина и дъщеря ми - по една година. В пълна изправност е. Има следи от нормална употреба - няколко падания и т.нЦена: 100 лева забележка: цената е без веригата за заключванеСтарт-ШоссеТова е колело за ценители Когато бях дете и младеж умирах да имам такъв, ама така и не ме огря. Този е на зет ми.Незнам на колко години е (не съм го купувал аз, донесен е от СССР), като гледам на рамката има емблемата на олимпиадата в Москва през 1980 - така че трябва да от тая епоха. Със сигурност не е каран в последните 20 години - стоеше си кротко в мазето. Като го позабърсах сутринта за фотосесията установих че е в съвсем задоволително състояние. (аз карам едно Пежо от 1977, на което никога не са обслужвани лагери и пак върви много по-добре от Драговете на децата ) Със сигурност му трябват нови гуми - дали е възможно да се намерят не зная. Тоя тип капли са с тесни гуми , които се залепят за самата капла.Цена: 100 левазабележка: така, както е на снимкитеснимки:...колко по-елегантен е бегача от тутмачестите форми на съвременните велосипеди....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам два велосипеда
Collapse
X
-
bopkata написа:колега колко инча е рамката на драг-а - дали е подходящ за дама висока 1.70 ?::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар