Продавам няколко телефончета за скромни пари 1. VODAFONE 227 - 10 лева работи само на М-тел (без зарядно)2. Нокия 1661 фенерче - 15 лева на всички оператори (с зарядно)3. Моторола 123 - 10 лева (без зарядно)4. Нокия Е51 - 65 лева (зарядно + кабел+слушалки(снимки след няколко часа Телефоните са здрави но ми станаха много и на 2 от тях незнам каде са им зарядните
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Няколко евтини Телефона
Collapse
X
-
не тази на снимката е 1661 , а Е51 не съм я снимал защото имам проблем с конвентирането на снимките.Е51 е на 15-16 месеца но няма яд с нея работи перфектно само че плаче за панел който се сменя на 6 винчета за 3 минути има wi-fi ГПС-само че няма приемник качен и е гармин и има 2ГБ карта памет хубав телефон е ама не му намерих приложение защото си купих нов Ериксон Сатио и ми е гадно да го убие господ в чекмеджето.ако имате питане 0894380804 мартинНе е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
DREAMS: SEDICI !!!
Коментар
-
Баси, хора, тва какво ги правите тези телефони за да са в такъв окаян вид...Позлвам мобилни телефони отокакто има мобилни мрежи - още тухлите Бенефон съм разнасял, ама телефон в такова състояние не съ имал...Освен това се чудя как не ви е срам да ги продавате.... Аз поне панела бих сменил....И колега не си само ти - 2/3 от телфоните дето се продават във форума са в такова състояние - даже и пари се искат за тах...Ех, сега ще ме предупредят за спам ама не се сдържах...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Баси, хора, тва какво ги правите тези телефони за да са в такъв окаян вид...Позлвам мобилни телефони отокакто има мобилни мрежи - още тухлите Бенефон съм разнасял, ама телефон в такова състояние не съ имал...Освен това се чудя как не ви е срам да ги продавате.... Аз поне панела бих сменил....И колега не си само ти - 2/3 от телфоните дето се продават във форума са в такова състояние - даже и пари се искат за тах...Ех, сега ще ме предупредят за спам ама не се сдържах...Не е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
DREAMS: SEDICI !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар