Търся си монитор до 50-на лв., за предпочитане е продавача да е от София, че иначе голяма галамация с куриери. Ако имате някоя щайга, която РАБОТИ без проблеми - мога да ви отърва от нея.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся си монитор до 50-на лв.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не си купувай CRT монитор!! Такива монитори е смешно да се продават! Преди 2 години на мен ми подариха един 19" като нов! И аз съм подарявал в последствие работещи такива!Другия вариант е да търсиш LCD до към 80-100 лв!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
xctr написа:Не си купувай CRT монитор!! Такива монитори е смешно да се продават! Преди 2 години на мен ми подариха един 19" като нов! И аз съм подарявал в последствие работещи такива!Другия вариант е да търсиш LCD до към 80-100 лв!--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:xctr написа:Не си купувай CRT монитор!! Такива монитори е смешно да се продават! Преди 2 години на мен ми подариха един 19" като нов! И аз съм подарявал в последствие работещи такива!Другия вариант е да търсиш LCD до към 80-100 лв!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар