Здравейте колеги посъбрал съм някои неща, но повечето от тях не ги ползвам и затова ги продавам на хора, които ще имат повече време за тях от мене...1.Поръчков обертон 18 инча с 2 намотки по 4 ома и всяка една по 350 вата . Уникален говорител не само като качество а и като мощ. Баса е свирил не повече от месец и на практика е нов , но е взет лятото миналата година, не е свирил много защото, когато той бе взет колата не беше готова. Цената на баса е 300 лева с касата 400 (касата е висока 59 сантиметра , широка е 74 и е дълбока 60 сантиметра , чистият обем трябва да е около 166 литра . Диблите могат да се слагат и махат, играят ролята на декоративна решетка)2.18ка ЛАМАР,позната на всички марка говорителя не е от най - добрите изпълнения но си свири добре само е изпробван на 8 ома и 180 вата . Самият бас работи на 8 ома и според мене не е повече от 200 вата идеален е за домашен бокс цена 80 лева без коментар . 3.Кондензаторът е немско производство на фирма A.I.V, 2 фарада е ,с цветен волтметър, двете скоби за захващане и всичко както си му е реда. Държа да кажа че съм първи собственик и е закупен чисто нов от Австрия, няма никакви забележки по него. Цената е 150 лева.4.10 инчова туба PYLE TOOBZ, за съжаление мога да кажа само че свири чудесно за размерите си, 10 инча е басът има една намотка работеща на 4 ома, за съжаление това е всичко което мога да кажа за нея Цената е 100 лева 5.Имам и домашен усилвател със сараунд колони, който също продавам .Тъндър е води се 5,1 . Аз лично го ползвам с 3те съраунд колони и един двунамотков буфер пайнер тцв 306 двц и свири уникално за марката си. Ампа с 3те съраунд колони както и касата за буфер(но без буфера) ги давам за 200 лева. Има си и дистанционно и антена за радиото и всичко , но просто не го използвам защото има по - силен.За предпочитане е мераклиите за него да имат възможност да доидат да им покажа на какво е способен и тогава да се пазариме Нещата се намират във Враца ако някой има интерес 0888123235, скайп music_maniak19 или music_maniak@abv.bg казвам се НИКИ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам аудио техника за колата и дома
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар