Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам евтино ПС или лаптоп

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

crazyjoe написа:
    ЛАПТОП HP 17 инча...Двуядрен на 1.9Ghz... 160GB HDD....със слот за още един хард диск.... 2 гб РАМ ПАМЕТ....GeForce 7300 отделна видео карт... ДВД записвачка....ИДЕАЛЕН ...ВЪРВЯТ МУ Е ИГРИ, ВСИЧКО ЗА 560лв...
    Колега на колко време е лаптопа,предполагам няма гаранция Като го гледам изглежда хубав,ама много парици са за мен тези 560 лв.Ако се смъкнат 100-ина левчета може и да се заинтересувам ,ама иначе много ми е
    Nissan Primera 1.6 16v P11
    ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

kantarev написа:
      crazyjoe написа:
      ЛАПТОП HP 17 инча...Двуядрен на 1.9Ghz... 160GB HDD....със слот за още един хард диск.... 2 гб РАМ ПАМЕТ....GeForce 7300 отделна видео карт... ДВД записвачка....ИДЕАЛЕН ...ВЪРВЯТ МУ Е ИГРИ, ВСИЧКО ЗА 560лв...
      Колега на колко време е лаптопа,предполагам няма гаранция Като го гледам изглежда хубав,ама много парици са за мен тези 560 лв.Ако се смъкнат 100-ина левчета може и да се заинтересувам ,ама иначе много ми е
      Ами втора употреба е...Фирма сме и неможем да си позволим лукса да продаваме не тествани и не качествени стоки...държим много но това....Действително Лаптопа е много запазен и батерията държи добре...Готиното е че може и да се Ъпгрейдва с още рам и Твърд диск...Знам криза е...но за коментар по цената неможе да става дума...за 100лв пък пълен АПСУРТ !За тези пари трудно ще откриеш такава машина вервай ми... Трудно ще откриеш и нещо добро за тези пари които даваш за компютър !Успех !
      Fiat Punto 1.7TD 1997/10/

Коментар

1.PCMB:Epox 8rd+CPU:Sempron 2800+Ram:2x512mb A-dataHdd:80gbVideo: GF4 64mb TV outLan RealteckSound AC 97FloppyCD NEC compact disk re-writableнаправена ревизия на вентилаторите!!!120лв- коментар2.PCMB:QDI kudoz 333CPU:Palomino XP 1800+Ram 2x512HDD 26GBVideo: GF 32mb mx100/200Lan RealteckSound AC 97FloppyCD NEC DVD ROM re-writableнаправена ревизия на вентилаторите!!!ново захранване, защото старото правеше мизерий100лв - коментарСофия 0876427114

Коментар

crazyjoe написа:
          kantarev написа:
          crazyjoe написа:
          Ами втора употреба е...Фирма сме и неможем да си позволим лукса да продаваме не тествани и не качествени стоки...държим много но това....Действително Лаптопа е много запазен и батерията държи добре...Готиното е че може и да се Ъпгрейдва с още рам и Твърд диск...Знам криза е...но за коментар по цената неможе да става дума...за 100лв пък пълен АПСУРТ !За тези пари трудно ще откриеш такава машина вервай ми... Трудно ще откриеш и нещо добро за тези пари които даваш за компютър !Успех !
          Абе аз че намерих за тези пари намерих нещо като твоя та даже и малко по-хубав за 480 лева ,ама пусти му сметки и все немога да отделя 500 лева.Лошото е че хубавите оферти са от частни лица и след това нямаш гаранция дали нещо няма да се прецака ,ама това е като искаш втора ръка ......
          ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Жив и здрав !
            Fiat Punto 1.7TD 1997/10/

Коментар

saD

ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

ф

Момци ,намерих си комп .Благодаря на всики за предложенията