Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам евтино ПС или лаптоп

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам евтино ПС или лаптоп

Колеги трябва ми евтино компютърче или лаптоп за квартирата,щото с тези разходи нема пари за нов Ако някой има нещо като за наши хора да свирка
    Nissan Primera 1.6 16v P11
    ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Re: Купувам евтино ПС или лаптоп

kantarev написа:
    Колеги трябва ми евтино компютърче или лаптоп за квартирата,щото с тези разходи нема пари за нов Ако някой има нещо като за наши хора да свирка
    Имам: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=53785
    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

adef

ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Настолен компютър има и лаптопчета....зависи до колко парички колега....с монитор ли да е настолния...за какво ще ги ползавш г-д?
        Fiat Punto 1.7TD 1997/10/

Коментар

Ето моята оферта.Компютър: Процесор 1.1Ghz, Ram 256mb, Хард диск 120Gb, Видео карта Radeon 9600, DVD-RECМонитор: 17 инчов плазмен, СивБюро: Бежаво с мято за клавиатурата Мишка: Оптична, ЧернаКолонки: 40W Клавиатура: Бяла, Маняшка :D Цена: 300лв за всичко
          Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
          Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
          Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

gh

ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=55296Ето една оферта...а за настолен само Компютъра без монитор може се намери прелечна машена за към 150лв

Коментар

we

ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

колега за мойта оферта 290
                  ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                  Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                  Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

kantarev написа:
                    Имам евтино компчеCeleron 1.0@1.12Ghz, 256 SD Ram, 8 GB, ATI 128 за 70 лв, няма си грешка за филми, музика и интернет, това е само кутия.
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Колега хубаво Ъпваш ама кажи до колко пари г-д за какво ще ти трябва комп с монитор ли...

Коментар

c

Така ....неисках да пиша този коментар,ама ..Като погледна общо така да се каже хората какви пари искат на компове отпреди 5 години се замислям вече за лаптоп,но някои пичове им искат доста парички а не осъзнават че са морално остарели вече и за 800 лв може да се купи баси лаптопа-двуядрен процесор,250 ГБ хард и 3 ГБ хард чисто нов от магазина с 2 години гаранция.Не че ги имам и ми се дават ама все пак.Разбирам повечето че са пръснали луди пари едно време кат си ги купували,ама все пак да се замислят над това което искат за стоката която предлагат.Попринцип вече се надъхах повече за лаптоп който е с не по-малък екран от 15 инча и не по-малко от 60 ГБ хард.И още една малка подробност,батерията на лаптопа да държи не по-малко от час-час и половина ,че иначе се превръща в настолен компютър
                        ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Имам и един лаптоп, 1.73 Ghz, двуядрен, 120 ГБ HDD 2 гб рам, 15.4 инча, Acer, като нов, много малко употребяван, не е за 150 лв а е за 600 лв с чанта и мишка. Не исках да пиша това, но е за човек, който иска да си плати това, което иска да получи...
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

kantarev написа:
                            Колега, пробвай тук дали няма да ти хареса нещо:http://www.lianna.bg/?a=price&cat=1&all=1

Коментар

ЛАПТОП HP 17 инча...Двуядрен на 1.9Ghz... 160GB HDD....със слот за още един хард диск.... 2 гб РАМ ПАМЕТ....GeForce 7300 отделна видео карт... ДВД записвачка....ИДЕАЛЕН ...ВЪРВЯТ МУ Е ИГРИ, ВСИЧКО ЗА 560лв...

Коментар

Working...
                              X