Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предлагам мотор Yamaha R6 БАРТЕР за кола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предлагам мотор Yamaha R6 БАРТЕР за кола

Здравейте.Предглагам си моторо на бартер или кеш.Цената в кеш е 5000 лв. На бартер 5500 лв.Мототър е Yamaha R6, 2000та година на РЕАЛНИ 19 000км. Напълно обслужен - масла, филтри, акумулатор, гуми.В перефектно състояние и лети като стрела. На 1ва прави 100 км/ч, на 2ра чуква 155 км, на 3та - 200 км/ч.Очаквам вашите предложенияВ раздел "Продавам автомобил" се продават автомобили, а не мотоциклети.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    Прикачени файлове

ЪБ за градският матора е много як виждал съм го по светофарите 1.8. Спамът няма да бъде толериран в никой случай (спам - едносрични и повтарящи се постове, както и оф-топици). Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

здравей колега

каква кола те интересува по точно за бартер.Фиата е с платена гражданска за2010г данък,винетка годишна предстои му преглед скоро.Аз съм се зарибил за писта и мисля тва лято да вземам но незнам имам фиат браво1.4 12в много е готино и потдържано с голям мерак.Аз съм му първия собственик в бг. напълно обслужено е 98год. е карам го 3години и съм му сменил компл. амортисйори предни и задни,предни и задни накладки и задно ляво цилиндърче.вс. видове филтри и масла,карана е само с SELENIA GOLD,антифриза e червен BASF нови свещи NJK 2 полюсни,нови кабели на лулите,обслужен стартер,купил съм му чисто нови лети джанти 14-ки DOTZ немски,сменил съм ремъци-ангренажен и ролка и пистов плюс автомата за опъване,датчик на термустата-съединителя пълен комплекте API италянски на около 10х.км.акумолатора е наоколо 3хил.км.към нея вървят и 4бр зимни гуми комплект с джанти и яки тасове.Колата е на 136000км има газова уредба LOVATO тук слагана с всичко върви както на бензин има цд PIONEER и всички говорители са нови,KSENONA има още 6 месеца гаранция има 2 аербега,ел стъкла,централно,аларма,имобилайзер,хидравлика,чуп ещ волан и др. просто ти писах ей така заинтригува ме обявата и за тва аз не съм я пускал за продан и за сега няма да я пускам ето ти някоя снимка всичко което съм споменал че е сменено може да се провери не е проблем.Може да ми пишеш л.с или по големи снимки ми искай на скайп tisho_aleks
      Прикачени файлове
      Kара Bravok 1.4 12V 97g.SX и Punto Mk2 1.9 jtd 00g.JTD ELX

Коментар

Working...
      X