Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

продавам италиянски активен субуфер Dragster

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

продавам италиянски активен субуфер Dragster

Продавам активен субуфер Dragster DER212A 300 watt RMS 12". Това е туба с вграден усилвател с постоянна мощност 300 вата и максимална 500 вата. Състояние 10/10 - буквално нов! Купих го края на декември т.е. преди 2 месеца и нещо, та още си е с гаранцията даже. Продавам го понеже момчето на което си продадох колата я искаше без музика. Към тубата върви и предпазител (за тези които не разполагат с такъв) който се връзва към акумулатора, а към самият предпазител давам и 2 бушона.Тубата може да се настройва според няколко параметъра... отделно се вижда къде е вграден и усилвателя. Снимах и предпазителя. Извинявам се предварително за лошото качество на снимките, но знаете как е с телефона като няма достатъчно силна дневна светлина - става боза...Буферчето е тестван убиец на който не успях да се нарадвам така, че не му мислете много много щото имам само едно и само един ще може да го отмъкне!Цената на която съм го обявил по принцип е 300 лв. в комплект с предпазителя, но до края на тази седмица (21.03.2010) съм смъкнал на 260 лв. понеже ми трябват спешно пари в брой!Бъдете сигурни, че няма да намерите друга такава оферта и то за кажи речи чисто нов артикул!!! В момента просто съм на зор и буквално правя подаръци така, че сега е времето да се възползвате Субуфера се намира в Разград. За други градове пращам с Еконт. За връзка 0899 456739
    Прикачени файлове

Нека бъдем по точни с мощноста! Dragster DER 212.Ao reflex subwoofer system,o single 300mm or 12
    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

[quote:e84af83f30="J T D"]Нека бъдем по точни с мощноста! Dragster DER 212.Ao reflex subwoofer system,o single 300mm or 12

Коментар

BoxerPower написа:
        Ами колега и инфото което си дал не е точно На кутията на субуфера пише 250 вата, а на фактурата която ми издадоха в магазина като го купувах пише 300 вата... като цяло и аз не знам кое е най-вярно и затова реших да се доверя на пича от магазина защото уж ги разбира нещата. Както и да е колкото и вата да е субуфера едно е истина, а именно, че в момента заедно с предпазителя го давам с повече от 100 кинта отстъпка А в тая криза ако някой 100 и косур кинта му се струват никакви пари евалата от мен има
        Ами колега аз се доверих на това: ЦЪК
        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

UP по молба на автора и редакция на информацията в темата !

Коментар

Ето и инфото от кутията което според мен е най-точното.
            Прикачени файлове

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Working...
                  X