Продавам чисто нова сгъваема бойна палка за самоотбрана .Палката е много компактна и удобна , моята я използвам зимата за махане на леда и снега от калниците , също и орехи чупя с нея. Снимките не съм ги правил аз, но Цена 20лв.Скоро ще сложа и реална снимка на палката.За връзка ми пишете тук ЛС.Поздрави Снимки:http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...fMU6oIIYkT.JPG
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам сгъваема палка + калъфче . ТОП Цена. СНИМКИ!
Collapse
X
-
И аз имам такава и съм много доволен.Единствения проблем че не я нося със себе си, защото ако те хванат с нея на улицата ще бъдеш заключен или в най-добрият случеи ще ти я вземат.Аз лично бях заловен с нея и едвам съм се оттървал да не ме приберат.От тогава не я нося със себе си.След което съм питал познат полицай и тои каза, че наистина е забранено да се носи такова нещо (било нехуманно). Yellow_Flash_Colorz_PDT_054 бири и турбината да свири
Коментар
-
DogForLife написа:И аз имам такава и съм много доволен.Единствения проблем че не я нося със себе си, защото ако те хванат с нея на улицата ще бъдеш заключен или в най-добрият случеи ще ти я вземат.Аз лично бях заловен с нея и едвам съм се оттървал да не ме приберат.От тогава не я нося със себе си.След което съм питал познат полицай и тои каза, че наистина е забранено да се носи такова нещо (било нехуманно). Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Коментар
-
Ichkin написа:Абе езък, че си от Бургас, иначе щях да взема една :D
Коментар
-
Аз пък си имам газов пистолет ,куките не ме закачат ,защото си имам фактура дето съм го купил.Имам и палка но от по старите модели,на моята това е от пружина/не дръжката а другото/,много издържа на бой,и тя ми е вършела работа,един път набих един простак дето искаше да ме бие с един кол,не бях виновен аз
Коментар
-
akselerator написа:Аз пък си имам газов пистолет ,куките не ме закачат ,защото си имам фактура дето съм го купил.Имам и палка но от по старите модели,на моята това е от пружина/не дръжката а другото/,много издържа на бой,и тя ми е вършела работа,един път набих един простак дето искаше да ме бие с един кол,не бях виновен аз
Коментар
-
офф:akselerator написа:Аз пък си имам газов пистолет ,куките не ме закачат ,защото си имам фактура дето съм го купил.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар