Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам сгъваема палка + калъфче . ТОП Цена. СНИМКИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам сгъваема палка + калъфче . ТОП Цена. СНИМКИ!

Продавам чисто нова сгъваема бойна палка за самоотбрана .Палката е много компактна и удобна , моята я използвам зимата за махане на леда и снега от калниците , също и орехи чупя с нея. Снимките не съм ги правил аз, но Цена 20лв.Скоро ще сложа и реална снимка на палката.За връзка ми пишете тук ЛС.Поздрави Снимки:http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...fMU6oIIYkT.JPG
    Прикачени файлове

давайте до изчерпване на количеството.

Коментар

И аз имам такава и съм много доволен.Единствения проблем че не я нося със себе си, защото ако те хванат с нея на улицата ще бъдеш заключен или в най-добрият случеи ще ти я вземат.Аз лично бях заловен с нея и едвам съм се оттървал да не ме приберат.От тогава не я нося със себе си.След което съм питал познат полицай и тои каза, че наистина е забранено да се носи такова нещо (било нехуманно). Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
      4 бири и турбината да свири

Коментар

DogForLife написа:
        И аз имам такава и съм много доволен.Единствения проблем че не я нося със себе си, защото ако те хванат с нея на улицата ще бъдеш заключен или в най-добрият случеи ще ти я вземат.Аз лично бях заловен с нея и едвам съм се оттървал да не ме приберат.От тогава не я нося със себе си.След което съм питал познат полицай и тои каза, че наистина е забранено да се носи такова нещо (било нехуманно). Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
        Нямат причина да ти я взимат освен ако не се докаже , че си начупил някого с нея.За хладно оражие с острие или ГО правят проблеми , но за палката много слабо да им я дам , макар че много полицай са я харесвали и дори сме били на варянт палката срещу неписане на акт. :D

Коментар

Абе езък, че си от Бургас, иначе щях да взема една :D
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

аз моята си я държа в колата,във жабката на шофиорската врата за да ми е под ръка

Коментар

Ichkin написа:
              Абе езък, че си от Бургас, иначе щях да взема една :D
              През еконт идва 7-8лв максимум доставката и ще ти я донесат до врата или до избрано от теб място като винаги се подписвам да има възможност да видиш преди да платиш.Имам още 1 модел дубайски малко по дълъг и уж покачествен издържа на яки тупалки дори в цимент ( лична проба ) цената и е около 25-30лв.Палките изглеждат компактно и респектиращо , който разполага с такова оражие може да каже какви предимства има.Скоро ще пусна реални снимки и на двата модела !

Коментар

Снимки:http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...Давайте до изчерпване на количеството!:D

Коментар

Хайде на палката , неискате да се сдобиете с нещо нужно в днешно време :D

Коментар

имам това и други неша. бъргас стана опасен

Коментар

deivid написа:
                      имам това и други неша. бъргас стана опасен
                      Че той винаги си е бил :D

Коментар

Аз пък си имам газов пистолет ,куките не ме закачат ,защото си имам фактура дето съм го купил.Имам и палка но от по старите модели,на моята това е от пружина/не дръжката а другото/,много издържа на бой,и тя ми е вършела работа,един път набих един простак дето искаше да ме бие с един кол,не бях виновен аз

Коментар

akselerator написа:
                          Аз пък си имам газов пистолет ,куките не ме закачат ,защото си имам фактура дето съм го купил.Имам и палка но от по старите модели,на моята това е от пружина/не дръжката а другото/,много издържа на бой,и тя ми е вършела работа,един път набих един простак дето искаше да ме бие с един кол,не бях виновен аз
                          Аз и с пружина съм имал , но с нея можеш да се самонараниш поради простата причина че прожината при замах се връща още 1-2 пъти към теб .П.С. ПАЛКАТА ОЩЕ СЕ ПРОДАВА !

Коментар

Хайде на палчицата

Коментар

офф:
                              akselerator написа:
                              Аз пък си имам газов пистолет ,куките не ме закачат ,защото си имам фактура дето съм го купил.
                              Колега с най-добри намерения те съветвам да се откажеш от газовия пистолет, първо: че заади него може да изядеш някъде здрах пердах, второ: това се случи на баща ми когато се прибирал сам във Варна, някакво пишлеме му изкочило да го обира със газов пистолет, а баща ми има боен ЗигЗауер, за малко да го гръмне като куче, незнаел, че пистолета му е газов. След тази случка 3-4 месеца не носеше пистолета с него, ако се носи пистолет да е боен, другото е палка като на колегата или нож.
                              Нарушена т.6 от раздела "Продавам/Купувам други стоки"6. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира! Отговорите на обявите трябва да са пряко свързани с обявите и да са написани точно и ясно, така че да се избягват ненужните дискусии. Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Working...
                              X