Колеги, продавам сноуборд оборудването си, поради мерак към друга олигофрения По принцип съм 193см, така че и екипировката е за едър човек Дъска - Rossignol Circuit - 166+ - има драскотини, за пълнене и вакса, иначе отлична за начинаещ (що се отнася до степен на твърдост)Автомати - Rossignol - перфектниСноуборд обувки - Rossignol - 47,5 - перфектниДолнище - Quiksilver - перфектно, няма никаква забележкаЯкето и маската си ги оставям за сега Довечера ще дам повече информация - модел автомати и обувкии тн.Състоянието на нещата е отлично.Ценово, нещата застават на 200лв...може и някакъв коментар, след оглед
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам сноуборд екипировка Rossignol за големи :)
Collapse
X
-
Колега, явно наистина няма бордисти във форума... При реално ценово определяне на нещата 150лв струва само борда с автоматите...Ще ги пусна и там да, има едно момче заинтересовано от панталона...на цена около 100лв Поздрави и надявам се тази зима да успееш да покараш :D А аз ако се стекат нещата добре, ще известя новото начинаниеУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
И аз съм бордист но счупих автоматите и дъската е за смяна. Дай снимки колега... А ще е проблем ли, тъй като аз съм 182-3-4 висок и нося 44-45 номер?EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo
Коментар
-
Здрасти колега, снимки ще направя, няма проблем Относно дължината на дъската, до колкото знам, трябва да е под брадичката със сигурност.За ширината, не е проблем, ако имаш интерес да видиш дъската наживо, да си вземеш обувките и да видим дали няма да ти е широка.Това е за сега, снимки ще направя довечера, ако искаш прати ми мейл на ЛС, да ти ги пусна, защото тук така и така не се научих да качвам Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Колега, прати ми мейл за снимките но имай предвид, че ще продам автоматите ако има някой който със сигурност ще вземе дъската...на парчета доста трудно ще продам после такава голяма дъска...ма какво да се прави като съм 193см...такава ми е трябвалаУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар