Конзолата е без чип - конзола- 2 джойстика-мемори карта- кабели- дистанционно - дискове цена - 99 лв Промоция телефон - 0897436010за цялата страна с куриер
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам PS2 Супер цена
Collapse
X
-
nai7 написа:Колега интересувам се от ПС2 всичко наред ли е,ако е давай да си стискаме ръцете.Малко не ми е ясно какво ще рече "Конзолата е без чип" обясни ми че не ги разбирам тези неща,трябва ми за племеницата.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
svetkos_ написа:nai7 написа:Колега интересувам се от ПС2 всичко наред ли е,ако е давай да си стискаме ръцете.Малко не ми е ясно какво ще рече "Конзолата е без чип" обясни ми че не ги разбирам тези неща,трябва ми за племеницата.
Коментар
-
nai7 написа:svetkos_ написа:nai7 написа:Колега интересувам се от ПС2 всичко наред ли е,ако е давай да си стискаме ръцете.Малко не ми е ясно какво ще рече "Конзолата е без чип" обясни ми че не ги разбирам тези неща,трябва ми за племеницата.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Някакви снимки реални?EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo
Коментар
-
вече се продават и карти слагат се дето се слага мемори карта и се ползва като чип не трябва да го носиш да се чипва .. иначе ще дам и игри не е проблем ..отделно продавам- безжичен джойстик - 25 лв - мемори карта 8 мб - 15 лв - оригинални игри - 15 лв / бр -джойстик dual schock - 20 лв Играта още се продава
Коментар
-
вече се продават и карти слагат се дето се слага мемори карта и се ползва като чип не трябва да го носиш да се чипва .. иначе ще дам и игри не е проблем ..отделно продавам- безжичен джойстик - 25 лв - мемори карта 8 мб - 15 лв - оригинални игри - 15 лв / бр -джойстик dual schock - 20 лв Играта още се продава
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар