Търся си GPS някой не продавали? хайде чакам предложения.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам Gps Навигация - за Пловдив предимство
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ivan_don4ev написа:Знам даже и за 120 има но като не могат да тия включат да я видиш, и гаранцията като била чак в софия. ме разколебават. иначе там ги видях хубави са.
Коментар
-
Колега не се занимавай с втора ръка и т.н.ето този модел: http://cgi.ebay.com/M01-2GB-3-5-GPS-...51ff0749съм си го купил лично от ebay.Ползвам го вече почти година и съм страшно доволен а и излиза с доставка до БГ точно 72 долара, което си е без пари.Вътре си има и iGO навигацийка и само, трябва да смениш картите за БГ и да сложиш БГ език от този сайт: http://forum.pocketbulgaria.com/ Вярно е че няма гаранция, но китайското чудо си работи перфектно а й софтуера му е ебзупречен.Идва ти пълен комплект с поставка за стъклото, зарядн, SD карта 2 гб и така , както са ти описани в линка.Не купувай втора ръка.Поздрави от мен.предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Коментар
-
Аз продавам навигация GoClever... 130лв. ако си навит... Има си поставка за стъкло USB,зарядно от запалка но няма МС карта... Пълен комплект има и гаранция.Използван е около 10-тина пъти и си върши работата.Пиши на Л.С. да се разберем ако го искаш...FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар
-
неколегиално
Zik написа:Аз продавам навигация GoClever... 130лв. ако си навит... Има си поставка за стъкло USB,зарядно от запалка но няма МС карта... Пълен комплект има и гаранция.Използван е около 10-тина пъти и си върши работата.Пиши на Л.С. да се разберем ако го искаш...предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Коментар
-
ivan_don4ev написа:И аз я знам тази в метро но на щанда като отидох ми казаха че не могат да ми я пуснат да я видя защото не били заредени. и малко ме разобедиха като хем ги продават пак не можеш да видиш работили поне. ще я купиш и после хайде на сервиз в софия. само та им е сервиза.
Коментар
-
ebay
ivan_don4ev написа:И аз я знам тази в метро но на щанда като отидох ми казаха че не могат да ми я пуснат да я видя защото не били заредени. и малко ме разобедиха като хем ги продават пак не можеш да видиш работили поне. ще я купиш и после хайде на сервиз в софия. само та им е сервиза.предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар