Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам Gps Навигация - за Пловдив предимство

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам Gps Навигация - за Пловдив предимство

Търся си GPS някой не продавали? хайде чакам предложения.

Коментар

Re: Купувам Gps Навигация - за Пловдив предимство

ivan_don4ev написа:
      Търся си GPS някой не продавали? хайде чакам предложения.
      Продават на Метро за по 150 лв.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Знам даже и за 120 има но като не могат да тия включат да я видиш, и гаранцията като била чак в софия. ме разколебават. иначе там ги видях хубави са.

Коментар

ivan_don4ev написа:
          Знам даже и за 120 има но като не могат да тия включат да я видиш, и гаранцията като била чак в софия. ме разколебават. иначе там ги видях хубави са.
          А стига де,как няма да ти я включат да я видиш?В кой магазин е това?В Метро Бургас ходих 3 пъти да ги гледам и да ги сравнявам различните модели и всеки път ми бяха предоставяни желаните модели за да ги сравнявам.А и на повечето такива уреди гаранцията е в София.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=481469#481469
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Благодаря за отговора.

Коментар

Някакви предложения от 2-ра рака от Пловдив.

Коментар

Колега не се занимавай с втора ръка и т.н.ето този модел: http://cgi.ebay.com/M01-2GB-3-5-GPS-...51ff0749съм си го купил лично от ebay.Ползвам го вече почти година и съм страшно доволен а и излиза с доставка до БГ точно 72 долара, което си е без пари.Вътре си има и iGO навигацийка и само, трябва да смениш картите за БГ и да сложиш БГ език от този сайт: http://forum.pocketbulgaria.com/ Вярно е че няма гаранция, но китайското чудо си работи перфектно а й софтуера му е ебзупречен.Идва ти пълен комплект с поставка за стъклото, зарядн, SD карта 2 гб и така , както са ти описани в линка.Не купувай втора ръка.Поздрави от мен.
                предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
                Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа

Коментар

Аз продавам навигация GoClever... 130лв. ако си навит... Има си поставка за стъкло USB,зарядно от запалка но няма МС карта... Пълен комплект има и гаранция.Използван е около 10-тина пъти и си върши работата.Пиши на Л.С. да се разберем ако го искаш...
                  FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

неколегиално

Zik написа:
                    Аз продавам навигация GoClever... 130лв. ако си навит... Има си поставка за стъкло USB,зарядно от запалка но няма МС карта... Пълен комплект има и гаранция.Използван е около 10-тина пъти и си върши работата.Пиши на Л.С. да се разберем ако го искаш...
                    Хм....колега надявам се да не спамя темата но точно тази марка GoClever , я има в последният каталог в метро, като густройството с големият екран е 130 лв. чисто ново с гаранция а 110 лв. някъде мисля, беше по малкият.Не съм съвсем точен но разлика да лъжа с 5 лв. някдъе най много .Вчера получих каталога на метро за януари и го има вътре.Има го и онлайн така, че си мисля, че е малко неколегиално да предлагаш на колегата използвано устройство на същата или по висока цена на колегата пуснал темата при положение, че той си търси нещо на сметка.Айде поздрави.

Коментар

И аз я знам тази в метро но на щанда като отидох ми казаха че не могат да ми я пуснат да я видя защото не били заредени. и малко ме разобедиха като хем ги продават пак не можеш да видиш работили поне. ще я купиш и после хайде на сервиз в софия. само та им е сервиза.

Коментар

ivan_don4ev написа:
                        И аз я знам тази в метро но на щанда като отидох ми казаха че не могат да ми я пуснат да я видя защото не били заредени. и малко ме разобедиха като хем ги продават пак не можеш да видиш работили поне. ще я купиш и после хайде на сервиз в софия. само та им е сервиза.
                        Няколко пъти се опитвам да ти кажа че не става така.На всеки отдел в Метро си има управители.Като ти се направи на луд продавача че нямат батерии и тн. щото не им се занимава викаш управителя на отдела и нещата се оправят веднага.Гаранционен сервиз за такива устройства едва ли ще намериш извън София.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

ebay

ivan_don4ev написа:
                          Колега виж линка който съм ти дал за ebay.Не ги продавам аз така, че можеш да не се съмняваш, че им правя реклама .Имам същото и както писах и по горе без грешка си работи а в сайта който ти дадох си има и съвсем актуални карти и гласове на български.Както си прецениш.

Коментар

Проблема е че досега нищо не съм си купувам по интернет, но нещо и не искам да е по интернет. Благодаря на krasio_79bs пак ще се разходя до метро и ще искам да я включат.

Коментар

Провери в Multirama, магазина се намира в търговския център Forum в Тракия до Сани там има евтни и хубави модели.

Коментар

Working...
                              X