Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подарявам някой части за компютър

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Подарявам някой части за компютър

Няколко сд-ром-а,2 флопита,звукови карти на ИСА,кабелен модем,1 хард scsi,1 видео карта АГП,кое работи кое не нямам идея,всичко е оставало от стари компоти,долу на снимките се вижда модела на хардатова е модема http://www.rapix.com.br/site//downlo...46Всичко на куп го давамСофия 0886004001

Re: Подарявам някой части за компютър

pugsy написа:
    Няколко сд-ром-а,2 флопита,звукови карти на ИСА,кабелен модем,1 хард scsi,1 видео карта АГП,кое работи кое не нямам идея,всичко е оставало от стари компоти,долу на снимките се вижда модела на хардатова е модема http://www.rapix.com.br/site//downlo...46Всичко на куп го давамСофия 0886004001
    Колега трябва ми 1 cd rom ,като единственото условие е да работи шейната ,т.е. кат натиснеш копчето да излиза поставката за диска.

Коментар

На мен ми трябва тоя дето е на creative че имам дистанционно за него! Ще ти звънна като имам повечко свободно време!
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Аз си заплювам харда
        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

сд ромите нямам идея кой работи кой не

Коментар

pugsy написа:
            Колега няма значение ,ако не бачкат здраве да е .Само кажи каде се намираш и кога е удобно да се чуем и ще отнеса някой.Почерпката е от мене.

Коментар

колега за страна изпращаш ли? Имам интерес към видеокартата,ако пращаш по пощата кажи.
              ex.Мареа ТД100

Коментар

moni написа:
                pugsy написа:
                Колега няма значение ,ако не бачкат здраве да е .Само кажи каде се намираш и кога е удобно да се чуем и ще отнеса някой.Почерпката е от мене.
                Идвай и ориваи всичките,без този за executorВ дужба съм,телефона от профила е актуален и звънкай когато решиш

Коментар

Ок колега ше изрина всичко

Коментар

Working...
                  X