Телефона го купих преди няколко месеца и започна да ми омръзва,иначе си има всичко което може да се иска от един телефон-супер камера(страхотни снимки и видео),доста добър звук,сравнително голям дисплей,умен,accelerometer(сензор за движение) и др.Ъпдейтнал съм го до последна версия на фирмлъра,Хакнат е,качен гармин с карта на БГ и други програми.Телефона върви с 1 ГБ карта памет,хендсфрито на модела,ТВ аут кабел и зарядно.Кутия и книжки нямам-така го купих.Задния панел е с фолио имитация на карбон,залепено е много добре от приятел който се заигра доста.Има нормалните за модела следи от употреба(изтъркани ъгли и копчетата под дисплея)+пукната долната част на телефона където е USB-то и зарядното(така беше когато го взех,по принцип си пазя телефоните и не бих допуснал нещо такова да се случи...) Всичко си работи перфектно,при мен не е давал никакви дефекти апарата.Гаранция няма.Ето снимки: http://zfear.snimka.bg/other/zamenya...n95.447507ще направя снимки на светло на долната част на панела,за да се види всичко просто сега забравих...За бартери предпочитам да сте от Бургас или може по еконт,но с наложен платеж,а не на доверие Цената е 220лв като за хора със сериозни намерения може да се измисли нещо За връзка: в темата или най-добре на ЛС Също на skype: zimin,s или на GSM 0893631798
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Nokia N95 Продавам-220лв или Заменям
Collapse
Заключена тема
X
X
Реклама
Collapse