Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам: Subwoofer за кола JBL DS120+фабрична кутия-125 лв

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам: Subwoofer за кола JBL DS120+фабрична кутия-125 лв

Здравейте,продавам тонколоната от колата си. Свирила е само и единствено на усилвател Magnat Classic 480 ( 2x160 W RMS ) Тонколоната е в перфектно състояние, няма козметични забележки нито е пренавиван говорителя нито претоварван. Diameter: 12" ( 304.8 cm )Sensitivity (2.83V @ 1m ) 95 dbPower Handling: 200 W RMSFREQUENCY RESPONSE: 30 ~ 3,000 HZNOMINAL IMPEDANCE: 4 OHMSVOICE-COIL DIAMETER: 1.95" (49.50 MM)Цена: 135 лв с лепенка JBL PowerPacked или 125 лв без лепенкаЗа връзка: тел. 0888 44 24 87 - Евгени / скайп: goshoooo1554Субъфурчето се намира в гр. Русе. Възможно е изпращането му чрез куриерска фирма Еконт - наложен платеж отвори преди да платиш. Гарантирано качесво!!!Поздрави!

Коментар

Колега имах такава касичка.. свири учудващо Давайте колеги .. който иска да си уплатни звука в колата.. това е което му трябва!!
      Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
      Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
      Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
      Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO

Коментар

Благодаря за положителния коментар! Като цяло тонколоната свири задоволяващо. Не мога да кажа, че разглобява колата и пръска прозорците, но има приличен бас, който не е нито мек нито твърд - не мога да го определя нещо средно. Желателно е да се чуе на място и купувача да чуе. Субуфърчето е свирило 2 месеца в колата ми, но след смяната й с нова ми е практически непотребен, а и имам още няколко вкъщи, които събират прах и един по един ги чистя. Купуван е лично от мен от Германия от частник, заедно с усилвател Magnat Classic 480. Аз съм й втори собственик. За лошо състояние и дума не може да става. Просто е перфекна.

Коментар

Коментар

Коментар

Working...
            X