Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Давам апартамент под наем гр. София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Давам апартамент под наем гр. София

Колеги, давам апартамент под наем в ж.к. Люлин 5-та част.Апартамента е едностаен в класически блок.Намира се на 3-ти етаж.Ремонтиран изцяло на 100%. Всичко е сменено включително и кабелите в стените.Двойно изолиран - външна и вътрешна изолация. 7 камерна ПВЦ дограма с разните му там К-стъкла за топлоизолации и т.н.Масивна входна врата.Голям балкон пред целия апартамент.Преди няма и 5 дни са сменени и всички дограми на входа на блока.Сменени и хоризонтални и вертикални щрангове на входа.Апартамента се дава необзаведен.Тоест, мебелите, които ги виждате в хола няма да ги има.Също и бялата техника в кухнята (печка, пералня, хладилник, микровълнова + маса и столове) също не влизат в обзавеждането.Банята, както и мебелите в кухнята си остават в апартамента на 100%.Кухнята е правена изцяло по поръчка. Всички вратички се затварят автоматично и бавно, за да не тропат и разни други глезотийки...Очакваме коректност от наемателя, да се грижи добре за апартаментчето, предвид с каква любов сме го направили Апартамента ще се освободи декември месец.Цената ако някой от форума го наеме ще бъде 400лв.Както казах, наистина очаквам човешко отношение както към апартамента, така и към сметките за ток, парно, вода и т.н.Ще бъда доволен и от всякакви коментари, въпроси, мнения....Та ето и малко снимки:
    Прикачени файлове
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

И още малко снимки...
    Прикачени файлове
    A20DTH ЖТД ама не баш
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Колега, наистина е хубав апартамента. Някакъв коментар в наема възможен ли е, с гарантирана коректност в сметките както и опазването му? В кой блок се намира? И говоря за наем от около 300лв. И какво точно ще оставиш в него за ползване? Успех

Коментар

mihr написа:
        Колега, наистина е хубав апартамента. Някакъв коментар в наема възможен ли е, с гарантирана коректност в сметките както и опазването му? В кой блок се намира? И говоря за наем от около 300лв. И какво точно ще оставиш в него за ползване? Успех
        За коментар още не съм мислил, предвид това какво представлява апартаментчето.Както казваш тези 300лв все още не ме уреждат, за сега, защото все още не съм се изнесъл и си живея там. Ако до изнасянето ми не се намери човек, който да го иска евентуално бих коментирал леко цената, но за сега е тази.Както казах:В хола ще е без мебели. Ще си бъде на паркет и стени общо взето.Кухнята ще бъде с всичките мебели по стените, както го виждаш на снимките, без масата, столовете и техниката - печка, пералня, хладилник, микровълнова и т.н. Само аспиратора ще оставя, защото кухнята е правена по него и няма смисъл да го взимам.Банята ще бъде така както е на снимката. Нищо няма да се промени в нея.С прости думи, ако някой го вземе, ще трябва да си има легло примерно за хола, за да има на какво да спи.Печка, хладилник, маса и стол за кухнята, за да има на какво да си готви и яде.Също апартамента си има и пълна застраховка от кражби, наводнения, пожари и всякакви природни бедствия, ако това го интересува някой.Както казах очаквам да се изнеса към средата - края на декември от него. До тогава ще чакам всякакви коментари и мнения.Това е от мен.
        A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Отново да повдигна тази обява.Въпросното ми изнасяне се позабави, поради няколко причини, но вече е факт.Очаквам да намеря добър наемател, който ще се грижи за апартамента подобаващо.Цената, която е обявена е примерна, предвид състоянието на пазара може да има корекция.Изнасянето ми от партамента ще бъде след намирането на наемател. За тази цел ще трябва да се разберем за срокове, в които това може да стане. Демек апартамента не е свободен от днес за утре.Също както казах и преди това, бих бил доволен от всякакви коментари по обявата.
          A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Аз може би ще сменям квартирата, та в тая връзка имам едно две питания:За какъв срок ще го даваш под наем, защото не съм фен на ежегодното местене и дали и колко предплата/гаранция, както искаш го наречи, ще искаш?А, и едни по битови въпроси дали има прекарани кабели извън апартамента за лан и кабелна?
            FIAT Bravo JTD 105 GT 05.1999г.

Коментар

stevens написа:
              Аз може би ще сменям квартирата, та в тая връзка имам едно две питания:За какъв срок ще го даваш под наем, защото не съм фен на ежегодното местене и дали и колко предплата/гаранция, както искаш го наречи, ще искаш?А, и едни по битови въпроси дали има прекарани кабели извън апартамента за лан и кабелна?
              Ами за мен срока колкото по-дълъг, толкова по-добре.За предплатата ще се разберем.Както казах искам някой, който ще се грижи подобаващо за апартамента. Не след 2 месеца живеене да прилича на стандартната гробница, където се предлагат.Естествено, че има изкарани кабели. През апартамента не минава никакъв кабел, нито за интернет, нито за кабелната телевизия. Е, минават де, ама в стената . Както казах всички кабели са сменяни.Даже сигурно ще го дам и с бонус -> 1 месец безплатен интернет да речем Да спомена, че както очаквам коректност от наемателя, така и от наша страна няма да имате проблеми.Като ги слушам примерно ако трябва нещо да се сменя по входа и трябва да се искат някакви пари от хазаина за това, наемателите са поставени между чука и наковалнята. Касиера вика дай пари, наемателите казват на хазаите, че трябват ХХ пари за еди кво си, хазаина казва на наемателя да не го занимават с глупости и т.н.Наемателят няма да има такива проблеми. Важното е както казах човешко отношение и разбирателство.
              A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

аз съм предплатил още няколко месеца, а паричните потоци в тия случаи текат в една посока обикновено, но ще следя темата и ако не се е намерил обитател, макар да ме съмнява ще се чуем пак...
                FIAT Bravo JTD 105 GT 05.1999г.

Коментар

A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Имам предполагаема дата за възможност за наемане -> 01.11.2010.Надявам се до тогава да се изнеса и да може наемателя да си живее мирно и спокойно в него. Yellow_Flash_Colorz_PDT_10Така както гледам май ще трябва да се разправям с разните му там брокери...
                    A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Нова година идва. Ще има и подаръци под елхата :P
                            A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Working...
                              X