Колеги, давам апартамент под наем в ж.к. Люлин 5-та част.Апартамента е едностаен в класически блок.Намира се на 3-ти етаж.Ремонтиран изцяло на 100%. Всичко е сменено включително и кабелите в стените.Двойно изолиран - външна и вътрешна изолация. 7 камерна ПВЦ дограма с разните му там К-стъкла за топлоизолации и т.н.Масивна входна врата.Голям балкон пред целия апартамент.Преди няма и 5 дни са сменени и всички дограми на входа на блока.Сменени и хоризонтални и вертикални щрангове на входа.Апартамента се дава необзаведен.Тоест, мебелите, които ги виждате в хола няма да ги има.Също и бялата техника в кухнята (печка, пералня, хладилник, микровълнова + маса и столове) също не влизат в обзавеждането.Банята, както и мебелите в кухнята си остават в апартамента на 100%.Кухнята е правена изцяло по поръчка. Всички вратички се затварят автоматично и бавно, за да не тропат и разни други глезотийки...Очакваме коректност от наемателя, да се грижи добре за апартаментчето, предвид с каква любов сме го направили Апартамента ще се освободи декември месец.Цената ако някой от форума го наеме ще бъде 400лв.Както казах, наистина очаквам човешко отношение както към апартамента, така и към сметките за ток, парно, вода и т.н.Ще бъда доволен и от всякакви коментари, въпроси, мнения....Та ето и малко снимки:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Давам апартамент под наем гр. София
Collapse
X
-
mihr написа:Колега, наистина е хубав апартамента. Някакъв коментар в наема възможен ли е, с гарантирана коректност в сметките както и опазването му? В кой блок се намира? И говоря за наем от около 300лв. И какво точно ще оставиш в него за ползване? УспехA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Отново да повдигна тази обява.Въпросното ми изнасяне се позабави, поради няколко причини, но вече е факт.Очаквам да намеря добър наемател, който ще се грижи за апартамента подобаващо.Цената, която е обявена е примерна, предвид състоянието на пазара може да има корекция.Изнасянето ми от партамента ще бъде след намирането на наемател. За тази цел ще трябва да се разберем за срокове, в които това може да стане. Демек апартамента не е свободен от днес за утре.Също както казах и преди това, бих бил доволен от всякакви коментари по обявата.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Аз може би ще сменям квартирата, та в тая връзка имам едно две питания:За какъв срок ще го даваш под наем, защото не съм фен на ежегодното местене и дали и колко предплата/гаранция, както искаш го наречи, ще искаш?А, и едни по битови въпроси дали има прекарани кабели извън апартамента за лан и кабелна?FIAT Bravo JTD 105 GT 05.1999г.
Коментар
-
stevens написа:Аз може би ще сменям квартирата, та в тая връзка имам едно две питания:За какъв срок ще го даваш под наем, защото не съм фен на ежегодното местене и дали и колко предплата/гаранция, както искаш го наречи, ще искаш?А, и едни по битови въпроси дали има прекарани кабели извън апартамента за лан и кабелна?A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Имам предполагаема дата за възможност за наемане -> 01.11.2010.Надявам се до тогава да се изнеса и да може наемателя да си живее мирно и спокойно в него. Yellow_Flash_Colorz_PDT_10Така както гледам май ще трябва да се разправям с разните му там брокери...A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар