Продавам модул за автоматично включване и изключване на фаровете ,,Automatic Lights
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Модул за автоматично включване на фаровете
Collapse
X
-
Този модул:- загрява ли, има ли изисквания да се монтира на метал за да охлажда. Имам предвид че през лятото когато ламарината е 50-60 градуса и в колата е пещ има ли опасност нещо да се прецака от горещото.- предполагам че насича напрежението и така подава понижено напрежение на дългите. Създава ли смущения в радиото или блу-тут, FM трансмитер и др.- запазва ли се функцията на светлинен клаксон - да можеш да примигваш с дългите или се омазва тотално.- защитено ли е от вода ако мина през някоя локва и двигателя е умие с кал.- къде се монтира - в купето или при двигателя.- ако се прецака като съм на път има ли начин да го елиминирам с подръчни средства или е по-сложно.Иначе е много ефектно. Гледах на една кола как действа обаче човека нямаше как да ми го покаже как е монтиран.Интересувам се да сложа нещо за плавно загасяне на стоповете като отпуснеш педала на спирачката и не знам това може ли някак да се приспособи. Тая идея ми се струва страхотна ама все не ми остава време да хвана поялника.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Няма проблем за охлаждането всичко си му е вътре в кутийката и си работи и на високи температури. Следи дали генератора зарежда и тогава контролера подава редуцирано напрежение към крушките. Не смущава поне радиото (нямам трансмитери и др. неща по колата за да кажа 100%) но не мисля, че ще има проблем и с другите неща. Светлинния клаксон си се запазва както си е бил (просто фаровете от 30% ще светнат на 100%). Монтира се в купето при монтажа дори не се отваря предния капак. Ако нещо се прецака просто ще стане така,че нямате нищо монтирано и колата ви става както е била преди да го монтирате. Дори през лятото ако не искате да работи само му махате предпазителя и нищо друго не пипате. Вътре на таблото ви свети лампата за дълги но с по слаб интензитет. Отделно като се включи модула има вграден зумер и издава един сигнал, а като загаснат фаровете издава два сигнала. Ето клип как работи малко е кофти качеството но се разбира за какво става въпрос. http://www.boozho.com/view_video.php...02fb1301e9e989
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар