Значи мебелите представляват това на снимките.1. Две стени (лявата и дясната). Размерите на всяка стена е 3 метра дълга и 2 метра висока. От долу са с шкафове разделени с рафт по средата (на крачета, може да не се сложи). Общо имат 12 броя подвижни стелажа.2. Бюро с щанд (прозрачна витрина).3. Стена (зад бюрото). Размерите - 1.8 метра широка и 1.8 метра висока. 10 подвижни стелажа.4. Голямо огледалоОбщо взето е точно така, както изглежда на снимките.Ползвани са 1 месец. Чисто нови правени по поръчка.Цената, която искам за всичко е 2500лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мебели /стелажи/ за магазин.
Collapse
X
-
Re: Мебели /стелажи/ за магазин.
tornado77 написа:колега ква е тази цена аз преди около 1 седница си порачах за моя магазин рафтове и то за гсм апарати дето са потродни за изработка че ми взеха 1000лвA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
А кожените табуретки продават ли се ?Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Сетих се за тази ми обява и отново я повдигам.Бях ги забравил тези мебели в "склада". Сега ги видях и отново да повдигна темата.Ако на някой му трябва нещо такова, нека вдигне ръка.Приемам и всякакъв смислен бартер, без животни, защото няма какво да ги правя.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар