Спешно и за жалост доста безуспешно търся конкретния плейър. Ще съм благодарен на всички отзовали се дори и с капка полезна информация.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам аудио/cd плейър Grundig AD 182 H4 за браво/а
Collapse
X
-
Re: Купувам аудио/cd плейър Grundig AD 182 H4 за браво/а
Трудно ще мамериш, и аз търся от 2год. Казват че е като шестица от тотото. Успех6. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира! Отговорите на обявите трябва да са пряко свързани с обявите и да са написани точно и ясно, така че да се избягват ненужните дискусии. Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
Защо не си сложите по едно нормално СД, ми се занимавате с невъзможни неща. Не че нещо ама този плеар който търсите никога не съм го виждал 6. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира! Отговорите на обявите трябва да са пряко свързани с обявите и да са написани точно и ясно, така че да се избягват ненужните дискусии. Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
и аз търсих дълго време, но се отказахвсе пак ако това може да ти помогне ще ти дам един линк към тунинг.бг. Там един пич продава оригинални cd-та от всякакви коли. Питах го и той каза че му са му попадали такива, но рядко... все пак следи неговата тема може и да предложи нещо -> http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=36&t=136252
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар