Продавам Кайсиева, Гроздова и Сливова РакияЦвят:жълт за Кайсиевата - държана е в дъбово буре. В момента има вече само от реколта 2009-та - двойна преварка.жълт за Сливовата и Гроздовата - от 2008 година са и са държани в черничево буре Градуси: 47 за кайсиевата, 48-49 и за другите две.Цена: 8 лева/литър за Кайсиевата; 7,5 лева/литър за Гроздовата и Сливовата; Количество: Това което е към момента 23/11/2009 год. - 100/120-тина оки..., общо от трите... (без да броя сливовата от тази година и гроздовата дето ще дойде декември/януари)Причина за продажбата: ...немога да ги изпия сам, ако се опитам ще стана алкохолик... Местонахождение на ракиопродавницата: районите където обитавам, т.е. района на НДК/хотел Хемус-където ми е офиса и Студ.град/Дианабад-местодомуване... За контакти: Калин Мобилен: 0886689964
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Кайсиева, Гроздова и Сливова Ракия
Collapse
X
-
хахахахаххахаха адската обяваВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
up......тъй като колегите от форума на фиат не са постнали нищо за качеството след покупката, ето малко инфо от другите форуми:http://www.citroen-bg.net/forum/view...65980&start=15
Коментар
-
във връзка с предстоящите студентски, коледни и новогодишни празници искам да информирам всички клиенти, че ориентировъчно от 20 декември до към 5-ти януари няма да съм в София. във връзка с това и за да не се получи ситуацията при предишното ми отсъствие за 20-тина дни преди 2 месеца - когато неуспях да обслужа всички заявки, тъй ката се струпахте всички в последните дни, Ви моля да стиковаме необходимото количество и видове ракия своевременно и преди последните дни. мерси предварително.на всички които бях писал в края на миналата седмица, че нямам за момента гроздово-мускатава в "склада", нека ви информирам, че вече съм докарал и последната останала от нея.Калин
Коментар
-
честита нова 2010-та на всички, с пожелания за здраве и късмет в новата година.след новогодишните празници ракиопродавницата отваря врати отново. към момента останаха:30-тина кила кайсиева реколта 2009-та15-тина кила гроздова реколта 2008-ма15-тина кила сливова ракия 2008-маискам да уточня, че като привършат сливовата и гроздовата 2008-ма ще заредя от новата 2009-та.при кайсиевата следващата партида ще е чак октомври месец 2010-та - все пак не произвеждам промишлени количества, а за задоволяване на лични потребности (това което излиза се прави с мерак) и което е излишно се продава...п.п. да се счита за ъп...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар