Продавам Vieta : CCM560R с моторизиран преден панел. Ползван е около година. Като нов е с дребни забележки по копчето за усилване. Цена като НОВ - 500лв. Цената на която го давам е 50лв за да ми се разкара от главата, защото само прах събира.. Повече инфо: http://www.shopwiki.co.uk/_Vieta+:+C...ng+front+panel От София съм.Тел: 0897 53 08 59 - Александър Марката е испанска (НЕ Китайска) и по качество я сравняват с DLS.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
продадено
Collapse
X
-
NqKvo_GaDno написа:Това като гледам е само player и без усилвател не може да свириsilikon4o написа:не знам какво може и не може но аз слушах на него колони DLS (6 бр.) с перфектен звук без изкривявания на max усилено.....
Коментар
-
NqKvo_GaDno написа:jovanialex написа:NqKvo_GaDno написа:Това като гледам е само player и без усилвател не може да свири
Коментар
-
jovanialex написа:NqKvo_GaDno написа:Това като гледам е само player и без усилвател не може да свириsilikon4o написа:не знам какво може и не може но аз слушах на него колони DLS (6 бр.) с перфектен звук без изкривявания на max усилено.....
Коментар
-
silikon4o написа:bboyd написа:колега това има ли си кабели за възване
Коментар
-
трябва да има един преходен кабел на единя край с букса като на CD-то а на другия с 2 гнезденца за буксите на оригиналния касетофон ако няма по магазините се продават 5-10 лева струва може и по малко да е
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар