Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

продадено

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

продадено

Продавам Vieta : CCM560R с моторизиран преден панел. Ползван е около година. Като нов е с дребни забележки по копчето за усилване. Цена като НОВ - 500лв. Цената на която го давам е 50лв за да ми се разкара от главата, защото само прах събира.. Повече инфо: http://www.shopwiki.co.uk/_Vieta+:+C...ng+front+panel От София съм.Тел: 0897 53 08 59 - Александър Марката е испанска (НЕ Китайска) и по качество я сравняват с DLS.

едно up-4e

Коментар

хм съмнително от 500 на 80 ... дай реални снимки да видим за какво иде реч

Коментар

Да наистина са му много като цена 500лв за ново, но го сравняват по качество с DLS. Частите са му на СОНИ. Марката е испанска. CD-то е без забележки.

Коментар

Това като гледам е само player и без усилвател не може да свири

Коментар

не знам какво може и не може но аз слушах на него колони DLS (6 бр.) с перфектен звук без изкривявания на max усилено.....

Коментар

NqKvo_GaDno написа:
              Ти пък се изказа!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
              silikon4o написа:
              не знам какво може и не може но аз слушах на него колони DLS (6 бр.) с перфектен звук без изкривявания на max усилено.....
              Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Невъзможно, досега не съм виждал такъв плеар, да си направиш настройките (бас, високи, лоуд) и да не криви, ако си свалил всичко без никакви баси и т.н. съм съгласен да не криви но противен случай е невъзможно и тези DLS-и с които си бил са 100% повече ватове от колкото ти вади СД-то така че няма начин да не се узорва!

Коментар

NqKvo_GaDno написа:
                Ами къде са му кабелите за колоните тогава ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
                омг ..?!?!

Коментар

NqKvo_GaDno написа:
                  jovanialex написа:
                  NqKvo_GaDno написа:
                  Ами къде са му кабелите за колоните тогава ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
                  На 4-тата снимка в ляво е буксата под синия бушон, там е захранването и изводите за колони, аз лично не съм виждал СД- да му стърчат директно кабелите за колоните, всичките са си на букси!!!п.п. Сори за спама колега

Коментар

грешката е моя някаде другаде съм мислел..сори за спама

Коментар

jovanialex написа:
                      NqKvo_GaDno написа:
                      silikon4o написа:
                      Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Невъзможно, досега не съм виждал такъв плеар, да си направиш настройките (бас, високи, лоуд) и да не криви, ако си свалил всичко без никакви баси и т.н. съм съгласен да не криви но противен случай е невъзможно и тези DLS-и с които си бил са 100% повече ватове от колкото ти вади СД-то така че няма начин да не се узорва!
                      Да не се уточних - без басове. басовете идеха от тубето:D

Коментар

колега това има ли си кабели за възване
                        Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

bboyd написа:
                          Задай си паквъпроса, че нощо не разбрах....какви кабели?!

Коментар

silikon4o написа:
                            bboyd написа:
                            Задай си паквъпроса, че нощо не разбрах....какви кабели?!
                            трябва да има един преходен кабел на единя край с букса като на CD-то а на другия с 2 гнезденца за буксите на оригиналния касетофон ако няма по магазините се продават 5-10 лева струва може и по малко да е

Коментар

трябва да има един преходен кабел на единя край с букса като на CD-то а на другия с 2 гнезденца за буксите на оригиналния касетофон ако няма по магазините се продават 5-10 лева струва може и по малко да е
                              Ми тоя кабел незнам даже и къде е.... Иначе ако някой иска обявяваам цена 50лв. за да ми се разкара от главата cd-to че само прах събира..

Коментар

Working...
                              X