Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам чисто нов GPS!160лв.!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам чисто нов GPS!160лв.!

Обща информация за продукта:Основната функция е навигация.Допълнителни функции: видео, mp3, снимки, Е-книги,FM предавател,AV/IN. Вътрешна литиево - йонната батерия позволяваща да се използва GPS далеч от източника на захранване.Още малко инфо:# CPU: ATLAS Ⅲ AT640 400MHz# GPS module: SiRF ATLAS III Inside (SiRF is the most used and famous GPS technology company brand)# SDRAM:64M# Fingertip Touchscreen:Yes# Display: 4.3" TFT True Color LCD Touch Screen# Choose 2D or 3D Map: Yes# Antenna: Built-in patch# Dimensions: (LxWxH) 120mmx80mmx15mm# Card slot: MMC/SD card(Maximum support for 16GB)# Video Formats: WMV, AVI, ASF# Audio Formats: WMA, MP3, WAV# Picture Browse:JPG, GIF, BMP, PNG# External:AV-IN/2.5 earphone Slot out.# E-book: Read txt# Support:Clock/Calculator# Battery: Built-in high capacity Lithium battery.# Operation System: Windows ME, 2000, XP and Vista.# Car Charger: Input: 12-24V DC Output: DC5V-1.3A.# Cold acquisition time: Approximate 43 seconds# AutoLocate: Approximately 2 minutes# Update rate: Once per second, continuous# GPS accuracy: Position - Less than 10 meters (33 feet), 95% typical velocity - 0.1 meters per second steady state# Routes: Automatically calculated# Voice navigation: Yes# Vehicle power cable: Input 12V Output 5V/1.5A# Languages of the Device Menu(19 countries’ languages): English, French, German, Italian, Spanish, Czech, Mungarian, Polish, Romanian, Greek, Dutch, Russian and so on.# FM(76MHZ-108MHZ) transimitter Play music on the SD card over your car radio system Maps(It’s can work when you link the USB line).Цена 160лв.!Устройството не е ползвано,с качен софтуер IGo 8.3 и карти на цяла Европа!Навигация и меню на Български!ЛС или dimoddd@gmail.comЗа София и Плевен може и лично да се предаде.За останалите градове с куриер,за сметка на купувача с опция да се види!
    THE DRUMMER!!!

Колега,интересувам се от предложението ти.Аз съм в Плевен и ако ти е удобно иском до го видя.Поздрави.

Коментар

willow75bg написа:
      Колега,интересувам се от предложението ти.Аз съм в Плевен и ако ти е удобно иском до го видя.Поздрави.
      Днес дойдох до София,а утре заминавам за седмица до Германия!Има един колега,който ми писа малко преди теб,така че ще го изчакам да каже дали го иска или не,и мога да ти го пратя до Плевен утре преди да замина!
      THE DRUMMER!!!

Коментар

Не искам да ми го пращаш по куриери.Мислех,че можем да се срещнем в Плевен и да го видя и да ми покажеш функциите му,след това да го купувам.Ако не го продадеш докато заминеш кажи.

Коментар

Working...
        X