Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам автокасетофон / оригиналния за браво Цена 35 лева

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам автокасетофон / оригиналния за браво Цена 35 лева

Касетофона работи перфектно без драскотини дори не е скъсан гаранционния стикер.ЦЕНА :35 лева
    Прикачени файлове

Моля без излишен спам

Коментар

Booby_88 написа:
      Моля без излишен спам
      Как очакваш да няма излишен спам, при положение, че цената, която си обявил, е повече от безумна! Преди една година, с чейнджър контрол, се пордаваха за тези пари, сега са на по 30 лева. Ако ще и вчера да е купен, цената му моменталически се губи. Ти си я дръж тази, все пак ти продаваш, но колегите започнаха да ги подаряват тези касетофони. Сам си направи извода. Разрови се из темите, за да се формираш.
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Коментар

svetkos_ написа:
          Booby_88 написа:
          Моля без излишен спам
          Как очакваш да няма излишен спам, при положение, че цената, която си обявил, е повече от безумна! Преди една година, с чейнджър контрол, се пордаваха за тези пари, сега са на по 30 лева. Ако ще и вчера да е купен, цената му моменталически се губи. Ти си я дръж тази, все пак ти продаваш, но колегите започнаха да ги подаряват тези касетофони. Сам си направи извода. Разрови се из темите, за да се формираш.
          И аз имам същия, седи захвърлен на една страна, някой ако дава 10-тина лева до го взима :D

Коментар

аз ще го взема дай ми телефон да се разберем .

Коментар

Коментар

Изчакай 2/3 дена и ще го взема

Коментар

Коментар

Working...
                  X