Продавам си ските ROSSIGNOL. Цената е 200 лева и не подлежи на коментар (понеже не е сезона в момента и няма как да и търся повече). Продават се с автоматите без обувки и щеки. Единствена причина, за да ги продавам е че съм на зор за пари в момента.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам ски ROSSIGNOL
Collapse
X
-
177 см. са. Не знам до колко си запознат (то не че аз много много разбирам), но знам че трябва да бъдат малко по-къси от ръста ти. Аз съм 180 и малко и са ми перфектни :P Преди да си ги купя си взимах от гардеробите ( но сметката не се връзваше по големите корорти 30лв. за екипировка на ден събота, неделя и....) различни модели с различни дължини, но на такъв модел се чувствах най-удобно. Ако те интересува нещо друго пиши....
Коментар
-
Kotseto написа:177 см. са. Не знам до колко си запознат (то не че аз много много разбирам), но знам че трябва да бъдат малко по-къси от ръста ти. Аз съм 180 и малко и са ми перфектни :P Преди да си ги купя си взимах от гардеробите ( но сметката не се връзваше по големите корорти 30лв. за екипировка на ден събота, неделя и....) различни модели с различни дължини, но на такъв модел се чувствах най-удобно. Ако те интересува нещо друго пиши....NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Kotseto написа:Е определено мойте не са никък добър избор за твоя ръст. Един съвет от мен посъбери пари и потърси сега докато не е започнал да наближава сезона защото има разлика в цената и наблегни на хубави обувки отколкото на на самите ски защото по нашите писти и се е***а м....NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар