Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Abarth лепки за колана - ПРОДАДЕНИ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Abarth лепки за колана - ПРОДАДЕНИ

Да са му честити на колегата ZinG, май беше. Или Сашето с Купето от Форумето. Заспаха на червения салон. Поне на мен ми хареса. За ключе е темата.
    Прикачени файлове
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

тва мисля, че не са лепенки а нашивки успех, сори ако спамя темката ти.

Коментар

vin_d написа:
      тва мисля, че не са лепенки а нашивки успех, сори ако спамя темката ти.
      Ами аз ги считам за лепенки, защото буквално се овиват около колана и се залепват двете части една към друга отзад. А нашивката се шият или лепят към материята. Но лепенки или нашивки, няма значение в крайна сметка.

Коментар

Ъп

Коментар

Еййй много ми харесват!! Ама като знам че ще ходя на море след седмица две.. айде тука като сметна разходите може и да пиша!!
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Аз се засилих да ги взема, но видях в ебей че има и в цвета на колата ми, така че пасувам засега Иначе не знаех, че има и такива екстрички Ъп за хубавите лепки
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Благодаря, колеги! Иначе 2 от тях са запазени за колега от форума. В крайна сметка, ще пиша и в двата случая - ако ги купи и ако се откаже. Но на живо са още по-готини, смятам аз.tyson,А мисля пък черни да поръчам, както написах. Вече подкарах Бравока. :D

Коментар

Working...
              X