Да са му честити на колегата ZinG, май беше. Или Сашето с Купето от Форумето. Заспаха на червения салон. Поне на мен ми хареса. За ключе е темата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Abarth лепки за колана - ПРОДАДЕНИ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
vin_d написа:тва мисля, че не са лепенки а нашивки успех, сори ако спамя темката ти.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Еййй много ми харесват!! Ама като знам че ще ходя на море след седмица две.. айде тука като сметна разходите може и да пиша!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Аз се засилих да ги взема, но видях в ебей че има и в цвета на колата ми, така че пасувам засега Иначе не знаех, че има и такива екстрички Ъп за хубавите лепки"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Благодаря, колеги! Иначе 2 от тях са запазени за колега от форума. В крайна сметка, ще пиша и в двата случая - ако ги купи и ако се откаже. Но на живо са още по-готини, смятам аз.tyson,А мисля пък черни да поръчам, както написах. Вече подкарах Бравока. :DNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар