Колеги, Продавам оригиналния касетофон. Забележки - касетата засяда и капачето не се затваря. Някой майсторче може да си ги оправи сам. Понеже подобни касетофони без забележда вървят по 50лв, този го давам за 29лв или бартер за блендата по-долу.Тел: 0893/ 34 66 36 - ЖивкоЦена: 29лвБартер за тази бленда
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам: Оригинален касетофон Bravo/Brava (по-новия модел)
Collapse
X
-
chono написа:Ъъъъ, имам Bravo 2001, купих си го преди 5 дни (да ми е честито), обаче, немога да разгадая как да си настроя часовника на касетофона, който е оригинален?! Некой ако може да ми помогне, мога да го черпя с една емблема 1.6/16V :PNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
chono написа:Ъъъъ, имам Bravo 2001, купих си го преди 5 дни (да ми е честито), обаче, немога да разгадая как да си настроя часовника на касетофона, който е оригинален?! Некой ако може да ми помогне, мога да го черпя с една емблема 1.6/16V :P
Коментар
-
jovanialex написа:chono написа:Ъъъъ, имам Bravo 2001, купих си го преди 5 дни (да ми е честито), обаче, немога да разгадая как да си настроя часовника на касетофона, който е оригинален?! Некой ако може да ми помогне, мога да го черпя с една емблема 1.6/16V :PNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
svetkos_ написа:chono написа:Ъъъъ, имам Bravo 2001, купих си го преди 5 дни (да ми е честито), обаче, немога да разгадая как да си настроя часовника на касетофона, който е оригинален?! Некой ако може да ми помогне, мога да го черпя с една емблема 1.6/16V :P
Коментар
-
Колега,бартер за това http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=46095 интересува ли те?THE DRUMMER!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар