Колеги, продавам немска овчарка - със паспорт, ваксини и всичко необходимо !Родени са на 17.02.2009 - 2 братчета са и не са ми нужни и двете !Мъжки са и както сами ще видите - имат стойка Цена - 500 лева !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Немска овчарка
Collapse
X
-
etorrent написа:nai7 написа:Колега да не си объркал цената,нещо много ми се виждат тея 500 лв.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Обяснявам сега историята ... в Берковица има човек, който се занимава само с кучета, и гарантирам за породата на 100 %, защото той ми е гарантирал на мен !Кучетата ги взех за по 500 лева, защото второто го взех ... не за мен ... но все пак се оказа, че си остава за мен по някакви малоумни причини там ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 От цялото нещо разбира се аз съм вътре, но ... просто искам ад избия парите, които съм дал за кученцетоFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
pakumba написа:etorrent написа:nai7 написа:Колега да не си объркал цената,нещо много ми се виждат тея 500 лв.Fiat Forum Bulgaria
Коментар
-
profit
etorrent написа:nai7 написа:Колега да не си объркал цената,нещо много ми се виждат тея 500 лв.
Коментар
-
profit написа:etorrent написа:nai7 написа:Колега да не си объркал цената,нещо много ми се виждат тея 500 лв.Fiat Forum Bulgaria
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар