Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам туба и усилвател

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам туба и усилвател

Продавам туба бошмен zx-152xpro 15" с кутия правена по проект на тояга1 към 1 съм я направил, и усилвател Alpine V12 705 - 4 канален в момента свири на два каналаЕто снимки на тубата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=366766Не е облицована кутията само.На въпроса които ще си зададете дали свири отговарям 4е калниците ми се кривят като го надуя Доста ниско пада)за бошмен свири доста добре. При интерес от някой пускам на място да си 4уе за какво става въпрос.Цената е 300 лева комплекта.Не ми се иска по отделно да ги продавам но ако има интерес ще измислим нещо.Снимка на стъпалото ще има утре.
    4 бири и турбината да свири

up заслужава си музичката

Коментар

Цената подлежи на коментар

Коментар

снимки на усилвателя....къде останаха....праевено ли му нещо? от колко време е в теб(колко е свирено с него един вид) прегрява ли в жегите без да се усилва много много?МЕРСИ!
        Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
        182A4.000 IAW49F
        LPG - Lovato EasyFast
        ----------------------------
        "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Извинявам се че забавих снимкитер на стъпалото.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=391698ето и снимки на усивателя.Единствената забележка която имам към него е външният му вид, но за радост свири по добре от колкото изглежда не съм го ремонтирал от половин година е в мен и нямам оплаквания от шумове,прегрявания,препуквания и така нататък.ако изявяваш желание може да се видим да го видиш на живо, да го чуеш и да си ппрецениш.

Коментар

Аре бе момчета никои ли неиска да му думка на главата

Коментар

250 лева

Коментар

up

Коментар

Коментар

Айде пак ъп

Коментар

Навил съм се на музика но гледам все още ,допитвам се и така..просто на пищeнe е яко силно в Пунтото но на бас никакъв и неси е работа.Защо ги продаваш ?
                      Fiat Punto 1.7TD 1997/10/

Коментар

Трябва да купувам окачване за гт-то, а тая криза яко ни натиска. Музичката си свири екстра за тия парички е добре според мен. В кутията съм вложил доста усилия да я направя 1 към 1 с тази от която съм копирал.Не ми се ще да си я продавам ама иначе ше си се люлея още дулго време с тия испуснали амортесиори.

Коментар

DogForLife написа:
                          Трябва да купувам окачване за гт-то, а тая криза яко ни натиска. Музичката си свири екстра за тия парички е добре според мен. В кутията съм вложил доста усилия да я направя 1 към 1 с тази от която съм копирал.Не ми се ще да си я продавам ама иначе ше си се люлея още дулго време с тия испуснали амортесиори.
                          защо ли ми звучи познато :D и аз си продадох музиката за да мога да го постегна и мойто бръмбарче
                          Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Продадени

Коментар

Working...
                            X