Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам оригинален касетофон + CD Changer = 80 лв.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

как да се здобия сас тях изкам да ги купя ако все оште неса продадени

Коментар

nonamecrew написа:
      Колега не съм... днес си взех ЦД ии вече не ми трябват старите неща... пък и пари не ми трябват. Затова пускам всичко за 80лв. И ако някой ги иска да си ги взима.. Разбира се пълен тест преди това! Всичко да е на чисто.
      Колега продаде ли чейнджъра? Да разбирам че продаваш чайнджър, кабел касетофон за 80лв. Пиши ми на ЛС един телефон да ти звънна да се разбереме.

Коментар

Колеги извинете че не следих темата тези дни .. имах проблеми с крака и бях затруднен. Нещатата още се продават .. обаче ми е затруднено свалянето на кабела в момента.
        Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
        Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
        Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
        Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO

Коментар

nonamecrew написа:
          Колеги извинете че не следих темата тези дни .. имах проблеми с крака и бях затруднен. Нещатата още се продават .. обаче ми е затруднено свалянето на кабела в момента.
          Пиши ми на ЛС когато го свалиш кабела.

Коментар

еи ма и аз го изкам

Коментар

за сажаление колагата е парви

Коментар

nonamecrew написа:
                Колега продаде ли чейнджъра? Пиши ми на ЛС един телефон да ти звънна да се разбереме.

Коментар

Чейнджъра вече е у мен ))Което значи ПРОДАДЕН

Коментар

Glezyran написа:
                    Чейнджъра вече е у мен ))Което значи ПРОДАДЕН
                    Еми колега Glezyran, единствено мога да ти благодаря че ми каза, понеже колегата nonamecrew постъпи малко несериозно и от него нямаше ни дума, ни вопъл, ни стон. Поне да беше написал че е продаден за да не го търся.УспехP.S. а поне доволен ли си от звука който изкарва на оригиналното радио в колата и кой модел е чейнджъра? За да знам дали да продължавам да търся

Коментар

звукът е доста качествн в сравнение със сичко пробвано до сега.Доста се узорих докато намеря каде даго сложа,така че да не прескача(тъй като съм с марея комби,а тя има специален отвор в багажника)в крайна сметка го сложих под задната седалка и сега съм мн доволен, вече не помня какво е да прескочи хахаа относно колегата аз го чаках месец да го взема,но просто не елиза често а и някакви проблеми е имал та затова

Коментар

Тенкс

Коментар

Working...
                        X